Connect with us
Pub
workshop romania workshop romania

Recomandare

WORKSHOP ROMANIA prezintă BEST OF TED: Morgan Spurlock VIDEO

– Regizorul și realizatorul de filme documentare și sociale , cunoscut în toată lumea pentru filmul SUPER SIZE ME, povestește în această conferință video despre curaj, ipocrizie și frică în societatea de azi.

Advertisement Pub

Recomandare

Huawei P20 Pro – 6.1″, 128GB, 6GB

Huawei P20 Pro are senzor RGB de 40 MP pentru focus, acuratete si contrast, un senzor monocrom de 20 MP pentru adancime si detalii perfecte si un senzor telefoto de 8 MP, cu stabilizare optica. Mai mult, sistemul ofera zoom optic 3x si zoom digital 10x, pentru fotografii si filmari exceptionale.

Telefonul dispune de memorie interna de 128GB si o memorie RAM de 6GB.

Huawei P20 Pro poate fi achiziționat online nou, cu prețuri care încep de la 3800 RON

Mai mult

Recomandare

Google Pixel XL – 5.5″ QHD, Snapdragon 821, 4GB RAM, 32GB, 4G

Mai mult

Recomandare

Smartphone Apple iPhone X, 5.8” Super Retina, Apple A11, 3GB RAM, 256GB, 4G, Silver

iPhone X reprezinta viitorul. Ecranul acopera tot telefonul, procesorul inteligent raspunde rapid la atingere, la voce sau chiar la o privire. Noul design rezistent incorporeaza un procesor A11 Bionic, capabil sa efectueze 600 bilioane operatii pe secunda.

iPhone X va putea fi deblocat prin recunoastere faciala, noua tehnologie Face ID ce foloseste camera TrueDepth pentru a proiecta si analiza 30,000 de puncte invizibile pentru a creea o harta precisa a fetei.

Camera duala principala de 12 MP, impreuna cu cea frontala de 7MP, te va ajuta sa obtii fotografii reusite, cu o separare placuta a subiectului de fundal, chiar si in conditii de iluminare slaba.

• Procesor Apple A11 Bionic
• Diagonala de 5.8”
• Deblocare prin recunoastere faciala
• Camera principala duala 12MP
• 256GB memorie interna
• 3GB RAM

Mai mult