Connect with us
Pub
Rrdi Rrdi

Stiri Online TV | News

VIDEO – Campioana României la BodyFitness, Dana Iancu îl ”umilește” pe actorul american Ryan Reynolds într-un exercițiu de ”abdomene”

, celebrul actor american cunoscut românilor din blockbusterul Deadpool (2016) și din comediile The Change-Up (2011) și Chaos Theory (2008), a devenit încă și mai celebru, de data aceasta pe internet, atunci când antrenorul său de fitness a publicat un în care arată exercițiul ”criminal” pe care Ryan Reynold îl face la sală pentru a avea ”pătrățele”, în cadrul pregătirii fizice pentru filmul Deadpool 2 (Deadpool: No Good Deed) care va avea premiera în acesta an.

Exercițiul nu a impresionat-o, însă, pe , campioana en titre a Românei la BodyFitness, care, văzând videoul cu Ryan Reynolds, s-a decis să încerce și ea exercițiul cu pricina.

Rezultatul?

În videoul cu Ryan Reynolds se vede cum actorul abandonează după câteva mișcări, în timp ce în videoul paralel, Dana Iancu execută exercițiul, de data aceasta, ”ca la carte”, un timp îndelungat.

Dana Iancu a publicat acest video comparativ pe pagina sa de Facebook, pe de-o parte, pentru a ”distruge” mitul care se formează în jurul exercițiilor ”imposibile” și, pe de altă parte, pentru a-și promova serviciile de coach de fitness și nutriție, Dana Iancu fiind trainer certificat în domeniu.

Cu ocazia realizării acestui video, Dana Iancu și-a lansat și canalul video pe YouTube, unde promite că va publica niște adevărate ghiduri video pentru cele mai ”controversate” exerciții, precum și sfaturi pentru o viață sănătoasă. Dana Iancu își publică sfaturile legate de fitness, nutriție și lifestyle în revista sa danaiancu.ro

VIDEO –  DANA IANCU CONTRA RYAN REYNOLDS 

Advertisement Pub

Actualitatea

Rușii nu văd cu ochi buni sistemul de apărare antirachetă THAAD din România

STIRI ONLINE TV  – Putin urmărește îndeaproape situaţia legată de planurile SUA de a desfăşura temporar în România sistemul de apărare antirachetă THAAD (Terminal High Altitude Area Defense), a declarat ministrul adjunct de externe rus Aleksandr Gruşko.

„Situaţia este urmărită îndeaproape. Un proverb rusesc spune: ‘Nimic nu este mai permanent decât ceva temporar'”, a spus el. „Există întrebări: care sunt motivele pentru implementarea ca atare a THAAD şi ce implică modernizarea instalaţiilor antirachetă în România?”, a adăugat Gruşko în marja celei de-a 27-a reuniuni a Consiliului pentru politică externă şi apărare din Rusia (SVOP), organizaţie neguvernamentală care grupează importanţi oameni politici, diplomaţi, analişti de politică etc.

„Ni s-a spus că elementele antirachetă care se desfăşoară la o bază în România sunt destinate exclusiv pentru a contracara ameninţările cu rachetă provenind din exteriorul regiunii euroatlantice şi că, potrivit caracteristicile lor fizice, ele nu sunt capabile să intercepteze armele strategice din dotarea Rusiei”, a spus în continuare diplomatul rus.

Potrivit acestuia, Moscova este interesată să ştie ce fel de lucrări vor fi efectuate la instalaţiile antirachetă din România.acestuia”,

Mai mult

Life & Internet

Zidane, comentează ”diplomatic” viitorul regulament al Ligii Campionilor

Zidane stiri online tv

STIRI ONLNE TV – „Nu ştiu ce se va întâmpla, deși se zvonesc multe”, a comentat Zidane noul regulament la Ligii Campionilor.

„Pentru echipele mici, este mult mai complicat să poată juca în Liga Campionilor. Dar eu cred că este extraordinar faptul că, totuşi joacă. Să trăiască un moment ca acesta, pentru cei care nu joacă regulat sau pentru cei care o fac o dată în viaţă, este ceva magnific. Dar acesta este doar punctul meu personal de vedere”, a adăugat Zidane, a cărui echipă, Real Madrid, ar fi favorizată de noul regulament.

Conform presei, proiectul UEFA şi al Asociaţiei europene a cluburilor (ECA) se apropie de o ligă închisă începând cu sezonul 2024, primele şase echipe din fiecare grupă de opt fiind direct calificate pentru ediţia viitoare, independent de clasamentul lor din campionat.

Mai mult

Breaking News

Procurorii se înregistrează între ei, Lazăr vrea ”măsuri manageriale”

Stiri Online TV – Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a descoperit că există  ”un impas” al  Inspecției Judiciare și că este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei. Mai mult, Lazăr vede ”măsuri manageriale” la o o problemă care dezvăluie serioase probleme în sistem, inclusiv de ordin moral. Declarația a fost făcută în contextul în care în spațiul public a apărut o înregistrare despre presupuse presiuni care ar fi fost exercitate de către procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, asupra unui procuror inspector.

„Am putea spune că, din păcate, e un impas al Inspecției Judiciare, care se află într-o situație fără precedent și care trebuie analizată de către CSM, urmând ca să se aprecieze care ar fi măsurile manageriale cele potrivite de ieșire din acest impas. Este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei”, a declarat Augustin Lazăr, joi, înainte de ședința CSM.

Mai mult