Connect with us
Pub
Stiri Online Stiri Online

Ultra Scurte

Uite-așa se face un ban rapid

Uite-așa se face un rapid… Florin Cîțu, senator liberal, membru în Comisa de Buget FInanțe, lansează acum două zile informația că Guvernul va taxa veniturile din active, apoi, imediat, trompetele neoliberale încep să-l borhoteze pe Tudose, un zgomot de fond numai bun și la fix pentru ca portofelele neoliberale (probabil, prevenite) să cumpere acțiuni la băncile ale căror acțiuni se depreciază brusc în urma informației false lansate de Cîțu. Nu trece mult timp și gulguta lansată de gulgutierul neoliberal, cu largul concurs al Ziarului Financiar, se dovedește a fi dudă cu acte, dar zicala ”știrea trece, mizeria rămâne” este adevărată, așa că băncile își cresc bugetele de marketing pentru a-și repara indicele suferind, creșterea de buget afectează profitul, (iar băncile, normal, mută pierderea pe portofelul clienților), apoi acțiunile își revin, iar cine-a cumpărat ieftin, vinde scump și face un ban neoliberal curat. Și uite-așa se face o mică avere în două-trei zile. Scriam ieri că statul este infestat de pafariști. Dar am uitat să scriu că ăștia viețuiesc pe spezele noastre. Tot ieri, Raluca Turcan tricota fonfleuri pe Facebook, că vezi Doamne, Tudose n-are card. Bine că au ai voștri, dragă.

TV

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

TV pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

TV pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult