Connect with us
Suzuki S4 Suzuki S4

Automobile

Suzuki S4, performanţă pe toate tipurile de teren

Trebuie să simți încrederea în tine care vine împreună cu plăcerea condusului fără efort. Este un tovarăș perfect de drum lung care vine cu noi niveluri de agilitate și eficiență.

NOUL MOTOR 1,0 BOOSTERJET

1.0 BOOSTERJET este un motor de generaţie nouă, turbo, cu injecţie directă care asigură un consum eficient de combustibil şi oferă o plăcere mai mare la volan.

NOUL MOTOR 1,4 BOOSTERJET

Motorul turbo de 1,4 litri aduce o putere superioară și o economie de combustibil superioară în toate condițiile. Aceasta asigură o accelerație instantanee pentru un condus performant și momente de cuplu pentru șosele și pantele înclinate.

MOTORUL PE MOTORINĂ DE 1,6 LITRI

Noul motor Diesel are o turbina cu geometrie variabila care asigura cuplu ridicat chiar si la turatii mici si un condus lejer pe un spectru amplu de viteze de rulare. În plus, noul sistem EGR reduce generarea de oxid de azot pentru a minimiza emisiile.

SISTEMUL STOP START MOTOR

Sistemul oprește motorul când mașina se oprește (de exemplu la semafor), astfel încât economisește combustibil și ajută la limitarea emisiilor de gaze de eșapament și poluare fonică a motorului.

TRACTIUNE ALLGRIP

ALLGRIP este noua generație de tracţiune 4WD de la Suzuki, creată prin evoluţia sistelemelor 4WD actuale ale companiei, asigurând plăcere şofatului şi relaxare în diverse condiții promovând în acelaşi timp economia de combustibil și limitarea impactului pe care masinile 4WD le au asupra mediului. Cele patru moduri ale sistemului disponibil pe SX4 înglobează tehnologia ALLGRIP.

TRADIȚIE 4X4

În evoluția automobilului, Suzuki se numără printre pionierii tehnologiilor 4WD, iar noul concept ALLGRIP reprezintă o continuare firească a unei istorii de inovație și premiere.

Advertisement Pub

Automobile

Nissan Qashqai, ofertă sub 20 de mii de euro

– NISSAN QASHQAI, precum și multe modele din gama Nissan au intrat sub o ofertă care aduce capabilul SUV la un preț de 19,920 Euro TVA inclus. Accesarea ofertei presupune însă un tichet RABLA. 

Modelul de la ofertă, Nissan Qashqai Acenta 1.6 l diesel 130CP, are următoarele dotări și echipamente:

ECHIPAMENTE STANDARD

  • Aer condiţionat automat dual-zone
  • Sistem navigaţie şi audio NissanConnect
  • Sistem siguranţă Nissan Safety Shield
  • Sistem Chassis Control
  • Faruri automate, Proiectoare de ceaţă
  • Jante aliaj 17″

De promoții similare beneficiază și Micra, X-Trail și Juke.

Mai mult

Automobile

Skoda Sunroq, un proiect inedit al studențior cehi

– 23 de studenți cehi de diverse specializări s-au implicat într-un proiect de tunning pentru a transforma modelul Skoda Karoq într-o versiune convertibilă, numită Skoda Sunroq.

Proiectul a fost realizat în doar opt luni și este parte dintr-o serie de evenimente numite Skoda Azubi Car Project, serie de evenimente aflate la a cincea ediție.

Mai mult

Automobile

Belgianul Neuville câștigă Raliul Portugaliei cu un Hyundai i20, românii pe locul 16 la WRC 2

stiri online tv

-Pilotul belgian Thierry Neuville a câştigat Raliul Portugaliei cu un Hyundai i20 şi a preluat astfel conducerea în Campionatul Mondial (WRC), la finalul celei de-a şasea etape a sezonului 2018.  Neuville, în vârstă de 29 ani, a înregistrat cu această ocazie a opta victorie din cariera sa. El a trecut linia de sosire cu un avans de 40 sec. faţă de britanicul Elfyn Evans (Ford Fiesta), care s-a clasat pe locul secund, în timp ce poziţia a treia a fost ocupată de finlandezul Teemu Suninen (Ford Fiesta), la 47sec.3/10.

Echipajul Simone Tempestini-Sergiu Itu (Napoca Rally Academy), care a concurat pe o maşină Ford Fiesta, a încheia cursa lusitană la peste o oră de învingător, clasându-se pe locul al 16-lea la categoria WRC 2.

Graţie acestui succes, Thierry Neuville a urcat pe prima poziţie în clasamentul general, cu 119 puncte, devansându-l pe francezul Sebastien Ogier (M-Sport Ford), cvadruplu campion mondial en titre, care a avut o ieşire în decor şi nu a reuşit să puncteze în cursa lusitană, rămânând astfel cu 100 de puncte. Pe poziţia a reia, cu 72 de puncte, se află estonianul Ott Tanak (Hyundai), cu 72 puncte.

Mai mult