Connect with us
Stiri Online TV Stiri Online TV

Life & Internet

Stiri Online TV – stirionline.tv a urcat spectaculos în căutările Google, mulțumim!

Stiri Online TV

a urcat spectaculos în căutările Google, ziarul nostru ajungând deja în primele 12 rezultate ale căutărilor cu numele ziarului, cu termenii ””. Rezultatul nostru este cu atât mai spectaculos cu cât se datorează exclusiv cititorilor noștri, care au urmărit și au distribuit articolele noastre.

Stiri Online TV este un ziar online independent, care se finanțează din surse proprii, iar creșterea de audiență și prezența în motoarele de căutare se datorează simplei creșteri naturale a sitului, întrucât ziarul nu a dezvoltat nici un fel de campanie de promovare și marketing online.

Stiri Online Tv apare într-un mediu online extrem de competitiv, unde marile ziare de știri funcționează de ani de zile în mod integrat cu televiziuni de notorietate, beneficiind de avantajul unei imense expuneri și interactivități cu publicul.

”Nu mă deranjează să fim un ziar mic, consider că acesta este unul dintre costurile independenței noastre. Nu am dorit să stabilesc parteneriate și colaborări cu ziare sau mass media a căror afilieri le dictează sau le influențează politica editorială și reacțiile la evenimentele curente. Eu cred că acest tip de afilieri este sursa tuturor relelor în mass media românească, deoarece forțează dezbinarea, împărțirea audienței în grupuri ostile, cu efecte dezastruoase asupra formării unei solidarități naționale, de care simt că avem atâta nevoie. La defilarea regilor din politică și mass media, noi nu vrem să fim mulțimea care aplaudă, ci copilul care strigă ”Regele e gol” – Călin Georgescu, Fondator și Director Editorial Știri Online TV

Stiri Online TV dorește să fie în online un ziar-comentator al evenimentelor din România și din lume, străduindu-se de fiecare dată să răzbată prin ceața de articole plătite, influențate, părtinitoare sau subiective pentru a proiecta perspectiva corectă din punctul de vedere al unui cetățean care își urmărește interesele sale și ale națiunii sale.

Redacția Stiri Online TV

Advertisement Pub

Life & Internet

Zidane, comentează ”diplomatic” viitorul regulament al Ligii Campionilor

Zidane stiri online tv

STIRI ONLNE TV – „Nu ştiu ce se va întâmpla, deși se zvonesc multe”, a comentat Zidane noul regulament la Ligii Campionilor.

„Pentru echipele mici, este mult mai complicat să poată juca în Liga Campionilor. Dar eu cred că este extraordinar faptul că, totuşi joacă. Să trăiască un moment ca acesta, pentru cei care nu joacă regulat sau pentru cei care o fac o dată în viaţă, este ceva magnific. Dar acesta este doar punctul meu personal de vedere”, a adăugat Zidane, a cărui echipă, Real Madrid, ar fi favorizată de noul regulament.

Conform presei, proiectul UEFA şi al Asociaţiei europene a cluburilor (ECA) se apropie de o ligă închisă începând cu sezonul 2024, primele şase echipe din fiecare grupă de opt fiind direct calificate pentru ediţia viitoare, independent de clasamentul lor din campionat.

Mai mult

Life & Internet

Cumințenia Pământului continuă să-l bântuie pe Dacian Cioloș

cumintenia pamantului stiri online tv

Cumințenia Pământului revine în atenția publicului într-un moment neplăcut pentru Dacian Cioloș, chiar înainte de alegerile europarlamentare.

Ministerul Culturii trage și acum ponoasele nefericitei campanii inițiată de Cioloș, ”Brâncuși e-al tău”, fiindcă Statul încă nu a cumpărat încă lucrarea, iar prețul a crescut în urma bălbâielilor fostei guvernări.

În aceste zile, Ministerul Culturii desfășoară o nouă rundă de negocieri cu proprietarii lucrării.

”Am avut o discuţie şi aşteptăm o ofertă scrisă din partea proprietarilor, analizăm preţul cerut şi pe urmă vom lua o decizie. Deocamdată nu am primit nicio ofertă scrisă şi nu vreau să ne hazardăm în alte afirmaţii să facem gafe, aşa cum au făcut cei din guvernarea Cioloş, încercând să facă un subiect de campanie, de altfel ratat, în perioada respectivă”, a declarat Daniel Breaz, despre stadiul discuţiilor privind achiziţia operei ” Cuminţenia Pământului” a sculptorului Constantin Brâncuşi.

Mai mult

Life & Internet

Tot ce ți s-a spus despre cafea este greșit, iată adevărul!

stiri online tv

– Cafeaua este renumită pentru beneficiile sale, însă adevărul despre cum ajung la tine aceste beneficii nu este atât de bine cunoscut. Astfel cel mai important beneficiu al cafelei, proprietățile sale antioxidante, se pierd atunci când cafeaua prăjită este preparată mai târziu de ziua a șaptea după prăjire.

Pentru a ne bucura complet de toate beneficiile cafelei, cafeaua trebuie consumată a doua zi după prăjire, dar nu mai târziu de ziua a șaptea, spun experții în cafea și oamenii de știință.

Deși boabele crude de cafea își păstrează proprietățile pentru un timp foarte îndelungat (inclusiv din boabe verzi de cafea găsite în piramidele egiptene s-a putut prepara o cafea), o dată prăjite, boabele își păstrează calitățile nu mai mult de o săptămână.

Pentru o cafea ”ca pe vremuri”, boabele de cafea trebuie prăjite până devin brun-roșcat (nu negre), apoi trebuie lăsate o zi și consumate în maximum alte șase zile.

Acest fapt aruncă lumina corectă asupra cafelei împachetate, care oferă doar cofeină și aromă, fără conținutul de vitamine și minerale benefice. Deasemenea, cafea de la dozator nu are proprietăți deosebite.

 

Mai mult