Connect with us
Klaus Johannis Klaus Johannis

Ultra Scurte

Sesizez un isteric veritabil, complet şi vibrant….

Sesizez un veritabil, complet şi vibrant în spatele măştii placide şi al mersului DeGaulleian al lui . Nu mă sperie istericul care intuiesc că se zbate în el, cât mă sperie efortul imens pe care simt că îl face ca să-şi ţină istericul sub capac. Nu ştiu cum îşi urechea elevii care nu bungheau la fizică, dar elevii ăia să fie fericiţi că dom’ profesor nu le-a smuls capul, fiindcă instinctul de conservare îmi spune că omul are-n el demoni lipsiţi de darul băşcăliei vindecătoare. Dacă eşti bucureştean, nu te încontrezi în trafic cu unul ca ăsta, că nu ştie să înjure, sare direct la înfruntarea cu răngi. Bine că nu se duce la măcelurile lui Ţiriac de la Balc că, ori se stârpeau mistreţii din România, ori ne trezeam cu ţara în criză de cartuşe. De ţinut sub observaţie până se eliberează o cămaşă mulată pe bust la salonul de arşi în bilă.

Comentată

Scurte comentarii ale Redacţiei la evenimentele în desfăşurare

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

TV pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

TV pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult