Connect with us
Pub
Angela Gonta Angela Gonta

Ultra Scurte

Avem atâtea similitudini, că unirea României cu Moldova seamănă mai mult cu unirea a două nevoi

Celebra prezentatoare TV din Moldova, Angel Gonța, publică pe pagina sa de , o stare de fapt a justiției din țara vecină. ”Vom plati pentru „greselile” unor procurori si judecatori.”, notează Gonța. Situația descrisă de Gonța seamănă, însă, ca două picături de apă cu cea din România: justiție abuzivă, nefuncțională, amenzi la CEDO. Doar cifrele diferă, în România fiind cu mult mai mari.

”Aproape 280 de mii euro – aceasta este suma pe care trebuie sa o achitam noi, platitorii de impozite, pentru condamnarile la CEDO doar in anul 2016. Vom plati pentru „greselile” unor procurori si judecatori. „Greselile” lor sunt an de an aceleasi: nemotivarea arestului preventiv, detentia in conditii inumane, lipsa unui proces echitabil. „Greseli”, despre care se invata in anul intai de facultate, si ar putea fi usor inlaturate de procurori si judecatori care-si fac meseria onest, dar ce le pasa lor… Doar nu platesc din banii lor si nu distrug vietile lor… Si cand te gandesti ca acesti bani ar fi putut fi folositi pentru a salva, de exemplu, victimele violentei domestice. Ma refer la acea femeie gasita moarta in sant… Si la multe altele.”- scrie Angela Gonța.

Avem atâtea similitudini, că unirea României cu Moldova seamănă mai mult cu unirea a două nevoi.

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

pe : Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

pe : PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult