Revin vremurile lui Al Capone în Chicago! Zeci de morți prin împușcare în cel mai negru weekend din istoria orașului

STIRI ONLINE TV – Revin vremurile lui Al Capone în Chicago! Zeci de morți prin împușcare în cel mai negru weekend din istoria orașului au stârnit proteste fără precedent în orașul american. Cetățenii cer în primul rând un mai riguros control al armelor, precum și o mai mare eficiență a poliției, care a fost complet depășită de evenimente în cursul ultimelor zile ale săptămânii care a trecut.

Cei mai mulți morți prin împușcare provin din rândul bandelor de gangsteri care, întocmai ca pe vremea lui Al Capone, se pare că nu mai cunosc frica față de autorități.

Cu toate acestea, în ciuda realității din stradă, oficialii statului continuă să raporteze cifre în scădere: cu peste 500 de incidente armate mai puțin față de anul trecut, iar șeful poliției din Chicago anunță cu 30% mai puține cazuri de împușcare și cu 25% mai puține crime.

Însă cetățenii văd altfel: ”Este o zonă război aici, iar lucrurile au scăpat complet de sub control”, spune un respectabil membru al comunității dintr-un cartier mărginaș al orașului, pastorul Donovan Price.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...