Connect with us
Pub
radu tudor stiri online tv radu tudor stiri online tv

Marketing si Mass Media

Radu Tudor, un creator de omagii

și-a deschis emisiunea de luni, 22 inaurie 2018 cu un editorial în care laudă ”frământările” din PSD pentru desemnarea membrilor guvernului Viorica, comparând situația de azi cu cea din epoca Băsescu-Boc, când miniștri erau numiți fără mare tam-tam, direct și fără discuții, sugerând că acum este cu totul altfel, adică e bine că se discută, e semn că în PSD există valoare, valori, că-i un partid democratic. O fi, n-o fi, cine știe? Vom vedea, că deocamdată suntem mai îndeptățiți să fim suspicioși, nu optimiști. Numai că ce face Radu Tudor acum este o formă deplorabilă de activism în favoarea PSD, căci una e să fi promoter PSD pe față, și alta e să-ți creezi o notorietate de jurnalist obiectiv pentru ca apoi s-o închiriezi PSD-ului la ocazii. Că ce te faci dacă mâine ăștia pe care îi iei în brațe azi se dovedesc a fi niște nemernici, ba și mai rău, pârnăiași cu acte, ca Mazăre, de exemplu, care a beneficiat de zeci de ore de omagii de la Antena 3, inclusiv de la Radu Tudor? Eu am mai zis că mass media, și mai ales cea de largă audiență, cum e Antena 3 (nici Realitatea sau Digi nu-s din altă ligă, doar că ăia fac show TV și editorial mai de proastă calitate), este complice la dezastrul moral, cultural și economic creat în țară de clasa politică de azi, iar această complicitate este personalizată de câțiva realizatori care au ”talentul” de a ”vinde” orice imagine publică, orice idee, a oricui și către oricine, indiferent de valoarea sau moralitatea subiectului în cauză. Radu Tudor este unul dintre aceștia, un fel de copywriter-jurnalist, capabil să scrie pentru orice client, în retorica adecvată segmentului de audiență vizat. El seamănă, cumva, cu ”monștri sacri ai scenei și ecranului românesc”, care, dotați cu un indiscutabil talent, și-au plătit status-ul în societate recitând ”omagii”. Că dacă iei azi toate declarațiile lui Radu Tudor referitoare la politicienii de ieri și azi, faci o frumoasă colecție de ode odioase. Să-i fie căința ușoară. 

Advertisement Pub

Marketing si Mass Media

Agenția de publicitate Baker Miller Advertising vine în ajutorul micilor întreprinzători

– În premieră în România, o agenție de publictate vine în sprijinul micilor întreprinzători oferindu-le posibilitatea de a-și crea identitatea de marcă (siglă, fronton magazin, documente cu antet) la standarde internaționale, toate oferite la prețuri extrem de mici.

Agenția Baker Miller Advertising dorește astfel să contribuie atât la o mai bună imagine pentru aceste firme mici, care în mod normal nu au bugete de publicitate pentru a angaja servicii profesionale de design, dar și pentru aspectul general al străzilor unde mici întreprinzători își deschid magazine.

FIRST BRAND
Creație de mărci și identitate grafică pentru micile afaceri noi

FIRST BRAND este un serviciu de creație de sigle (logo) și identitate grafică pentru micile firme nou înființate care nu dețin nici un buget și nici nu au acces la serviciile unei agenții profesionale de publicitate și branding.

Baker Miller Advertising vine în întâmpinarea acestora oferindu-le acces la servicii de creație de brand profesionale la prețuri extrem de mici, astfel încât noile firme să poată ”ieși în piață” cu o imagine la cele mai înalte standarde internaționale la un cost foarte mic.

Servicul FIRST BRAND este în mod special util firmelor de comerț și alimentație publică de cartier, cum ar fi buticuri, fast-fooduri, mici magazine și chioșcuri, pentru care Baker Miller Advertising realizează designul siglei și al frontonului magazinului.

În plus, Baker Miller Advertising oferă acest serviciu într-un timp foarte scurt, de 24 de ore, asigurând și interfața cu firma de producție pentru transferul documentelor de grafică.

Nu numai micile magazine beneficiază de serviciile FIRST BRAND. De exemplu, și micile firme de contabilitate sau de alte servicii ne pot contacta pentru realizarea siglei și identității grafice la un cost foarte mic.

Pentru a acesa serviciul FIRST BRAND sau pentru mai multe detalii, contactați-ne la:

Telefon: (+40)755.903.903
E-mail: bakermilleradvertising@gmail.com

Mai mult

Marketing si Mass Media

Radio Reforma la Știri Online TV – cea mai bună selecție de muzică, 20 de ore AUDIO

radio reforma

Radio Reforma este rubrica ziarului pentru ascultat și share-uit muzică bună. Cele mai bune selecții de muzică din toate genurile și recomandările redacției. Muzică pentru dans, pentru ascultat la birou, pentru terasă, pentru alergat și muzică românească interbelică.

RADIO REFORMA BEST OF – 20 de ore PLAYLIST AUDIO

Mai mult

Actualitatea

Publicitate în ziarul Știri Online TV

brands

StiriOnline.TV vă oferă spaţii publicitare adaptabile tipului de reclamă pe care îl utilizaţi în online, în toate formatele uzuale, de la bannere statice și până la reclame pop-up, pagini interstițiale, inserții video în conținut sau doar în anumite secțiuni ale ziarului.

Pentru campanii de publictate oferim gratuit advertoriale și prezentări de produse.

Plasarea de reclamă în StiriOnline.TV se realizează în sistemul Pay & Go, în campanii de minim 30 de zile.

Dacă nu aveţi machete publicitare pregătite pentru online, StiriOnline.TV vă oferă ca bonus creaţie şi producţie de bannere şi machete publicitare, precum şi articole şi advertoriale.

Preţurile sunt negociabile, în funcţie de dimensiunea machetelor, durata campaniei, şamd.

Mai mult