Connect with us
Pub
stiri online tv stiri online tv

Vedete

Prințesa Diana ar fi putut fi acum Primă Doamnă a SUA

Prințesa ar fi putut fi acum prima doamnă a Statelor Unite ale Americii dacă ar fi fost după Donald . Tulburătoarea ipoteză a reieșit de curând, atunci când celebrul realizator de programe radio, Howard Stern, a scos la lumină o înregistrare din anul 2000, în care Donald mărturisește că s-ar fi culcat cu prințesa ”fără ezitare”.

Înregistrarea provine dintr-un show radio al lui Howard Stern unde Donald Trump a fost invitat și a fost realizată la trei ani după moartea prințesei Diana.

Donald Trump declara în emisiunea lui Stern că prințesa Diana era ”cam nebună”, dar dar că acesta era ”un detaliu minor” pentru că, de fapt, Diana era ”cu adevărat frumoasă, ca un supermodel de frumoasă”.

 

Advertisement Pub

Vedete

Cum face Rod Stewart la beție

rod stewart

Stiri Online TV – Paparazzi britanici l-au surprins pe superstarul Rod Stewart după o ieșire în oraș unde s-a îmbătat destul de bine.

Rod Stewart, acum în vârstă de 73 de ani, a ieșit cu prietena sa Penny Lancaster și a băut suficient cât să aibă dificultăți să se urce în mașină. Din fericire, pe bancheta din spate, srpe deosebire de ”rebelul” nostru local (71 de ani) care s-a urcat băut la volan.

rod stewart

rod stewart

Penny Lancaster, 47 de ani, prietena lui Rod Stewart

penny lancaster

Mai mult

Vedete

Kim Kardashian înfierbântă tabloidele cu o nouă apariție provocatoare

kim kardashianKim Kardashian înfierbântă tabloidele cu o nouă apariție provocatoare, vedeta americană fiind surprinsă de paparazzi în drum spre automobilul său, purtând un tricou mulat, care îi scoate în evidență formele care au făcut-o celebră.

Kim Kardashian împlinește în curând 37 de ani.

Kimberly Kardashian (născută Kimberly Noel Kardashian; n. 21 octombrie 1980, Los Angeles, California) este o actriță, fotomodel și vedetă de televiziune din Statele Unite. Ea este una dintre cele trei fiice ale defunctului avocat al lui O. J. Simpson, Robert Kardashian.

kim kardashian

Mai mult

Vedete

Brandi Glanville este singurică acum, vezi cum a fost despărțirea de fosta iubire a vieții sale

stiri online tv

Brandi Glanville, vedeta americană, celebră pentru serialul The Real Housewives of Beverly Hills, fotomodel și scriitoare de best seller-uri, s-a despărțit de prietenul ei Donald Friese, devenind disponibilă pentru noi și interesante relații.

Despărțirea a fost anunțată pe Twitter de către Brandi, care a publicat o poză cu fostul ei iubit și a comentat: ”E al vostru, fetelor, purtați-vă frumos cu el, că-i băiat bun!”

Brandi Glanville va împlini 46 de ani frumoși pe data de 16 noiembrie 2018.

Sursa: VEDETE.TV

Mai mult