Connect with us
Pub

Stiri Online TV | News

Permiteți concluzia, #cucuvintelemele ?

Permiteți concluzia, #cucuvintelemele ? Abia acum a detonat supozitorul dum-dum al #pdl plantat în #pnl, când cu ocluzia #crinantonescu. Iar la #psd sunt curios dacă are cineva coloana să-l înfrunte pe Dragnea, care se simte mai important decât Blaga pe când îl propulsa pe Băsescu la Cotroceni și să admită onest că au câștigat acum pe măsurile luate de guvernul Ponta. Recuperarea fostului premier și a echipei sale ar trebui să fie prioritară pentru social-democrați. Hârtia de turnesol, din acest punct de vedere, presimt că va fi Rovana Plumb. Din aiurelile de strategie liberală, care au plasat-o pe Gorghiu undeva între Adina Vălean și Radu Câmpeanu, a avut de câștigat, surprinzător, #udmr, partid căinat ipocrit că nu va trece pragul, tocmai cu intenția de a crea panică și stopa canibalizarea din maghiarime pentru a obține un aliat cât mai puternic într-o coaliție post-festum anti-psd. Dar știți cum se spune, nu-i pentru cine se pregătește și prevăd un dialog reciproc avantajos între Kelemen pe de o parte și Dragnea cu Tăriceanu pe de cealaltă. Băsescu tribunel singurel în Senat va fi o agonie lungă, o umilință subtilă pentru el și o sursă de amuzament continuu pentru cei care nu s-au putut obișnui cu dispariția lui Vadim. La #treicoceni, frontul atmosferic glacial va determina virarea ficusului în cactus. Ghinion. Schimbările iminente din servicii vor trece neobservate. Aproape…
Marele absent al cursei este indiscutabil #pru. Cu un mesaj care ar fi prins bine exact acolo unde nu a ajuns și unde nu au putut obține infrastructură, adică în teritoriu și având în vedere timpul extrem de scurt pe care l-au avut la dispoziție, #ailupalada s-au descurcat onorabil. Fiind singurul partid cu un discurs coerent eurosceptic, bănuiesc că vom mai auzi despre dânșii.
Hipsterismul politic al #usr e #thenextshit, dar la propriu. Unii nu învață niciodată din greșeli, se pare, așa că vom vedea un frumos remake al poveștii cu tâlc al dezmembrării #ppdd în Parlament. Se învârte ”pașa” Dan Diaconescu pe prici de ciudă că nu s-a gândit să protejeze schema asta la OSIM.

Advertisement Pub

Actualitatea

Rușii nu văd cu ochi buni sistemul de apărare antirachetă THAAD din România

STIRI ONLINE TV  – Putin urmărește îndeaproape situaţia legată de planurile SUA de a desfăşura temporar în România sistemul de apărare antirachetă THAAD (Terminal High Altitude Area Defense), a declarat ministrul adjunct de externe rus Aleksandr Gruşko.

„Situaţia este urmărită îndeaproape. Un proverb rusesc spune: ‘Nimic nu este mai permanent decât ceva temporar'”, a spus el. „Există întrebări: care sunt motivele pentru implementarea ca atare a THAAD şi ce implică modernizarea instalaţiilor antirachetă în România?”, a adăugat Gruşko în marja celei de-a 27-a reuniuni a Consiliului pentru politică externă şi apărare din Rusia (SVOP), organizaţie neguvernamentală care grupează importanţi oameni politici, diplomaţi, analişti de politică etc.

„Ni s-a spus că elementele antirachetă care se desfăşoară la o bază în România sunt destinate exclusiv pentru a contracara ameninţările cu rachetă provenind din exteriorul regiunii euroatlantice şi că, potrivit caracteristicile lor fizice, ele nu sunt capabile să intercepteze armele strategice din dotarea Rusiei”, a spus în continuare diplomatul rus.

Potrivit acestuia, Moscova este interesată să ştie ce fel de lucrări vor fi efectuate la instalaţiile antirachetă din România.acestuia”,

Mai mult

Life & Internet

Zidane, comentează ”diplomatic” viitorul regulament al Ligii Campionilor

Zidane stiri online tv

STIRI ONLNE TV – „Nu ştiu ce se va întâmpla, deși se zvonesc multe”, a comentat Zidane noul regulament la Ligii Campionilor.

„Pentru echipele mici, este mult mai complicat să poată juca în Liga Campionilor. Dar eu cred că este extraordinar faptul că, totuşi joacă. Să trăiască un moment ca acesta, pentru cei care nu joacă regulat sau pentru cei care o fac o dată în viaţă, este ceva magnific. Dar acesta este doar punctul meu personal de vedere”, a adăugat Zidane, a cărui echipă, Real Madrid, ar fi favorizată de noul regulament.

Conform presei, proiectul UEFA şi al Asociaţiei europene a cluburilor (ECA) se apropie de o ligă închisă începând cu sezonul 2024, primele şase echipe din fiecare grupă de opt fiind direct calificate pentru ediţia viitoare, independent de clasamentul lor din campionat.

Mai mult

Breaking News

Procurorii se înregistrează între ei, Lazăr vrea ”măsuri manageriale”

Stiri Online TV – Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a descoperit că există  ”un impas” al  Inspecției Judiciare și că este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei. Mai mult, Lazăr vede ”măsuri manageriale” la o o problemă care dezvăluie serioase probleme în sistem, inclusiv de ordin moral. Declarația a fost făcută în contextul în care în spațiul public a apărut o înregistrare despre presupuse presiuni care ar fi fost exercitate de către procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, asupra unui procuror inspector.

„Am putea spune că, din păcate, e un impas al Inspecției Judiciare, care se află într-o situație fără precedent și care trebuie analizată de către CSM, urmând ca să se aprecieze care ar fi măsurile manageriale cele potrivite de ieșire din acest impas. Este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei”, a declarat Augustin Lazăr, joi, înainte de ședința CSM.

Mai mult