Connect with us
Pub
Dan Dan

Ultra Scurte

Pe Nicușor Dan ”l-au făcut” în mod tradițional, aproape ca-n Miorița…

Pe Nicușor Dan ”l-au făcut” tradițional, aproape ca-n Miorița. Baciul pesedist Buică, baciul penelist Mihuleț și cu baciul udemrist Szaba, șefii de la AEP, sunt aceia care se vorbiră și se sfătură să-i înfigă o sesizare la Parchet baciului userist. Zic ”aproape ca-n Miorița”, doar pentru că Nicușor Dan nu-i moldovean și pentru că lipsește oaia clarvăzătoare care să dea alarma, că altfel era exact ca-n Eminescu. Din păcate, Nicușor Dan e knock-out acum, semn că n-are anvergură, doar clipește des și zice într-una, ca Cioran, ”Nimic nu e tragic, totul e ireal”, când de fapt ar trebui să bea și să petreacă, că ăsta e botezul lui în politica mare, iar naș îi este Dragnea. Că așa se intră în lumea bună de la noi, pe ușa de la Procuratură.

Callimah

 

 

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult