Connect with us
Pub
Toader Toader

Ultra Scurte

Pe birocrați cu birocrația călcând

Pe birocrați cu birocrația călcând. A apărut textul oficial al evaluării lui Lazăr și Kovesi (link la final). Finalul documentului arată scopul evaluării, iar scopul nu era să-i demită pe susnumiți, cum țuțărea mass media, ci să le strice dosarul, fiindcă un document oficial al Guvernului României (e primul de acest fel, dacă-ți vine să crezi!) în care sunt listate ”defecțiunile” din Ministerul Public, cântărește greu în cariera lui Kovesi și Lazăr. De exemplu, îi taie de pe lista de premianți ai ambasadelor. Dacă mai luăm în considerare și efectele acestui act oficial atunci când este tradus și răspândit în Parlamentul European, înțelegem mai bine gândirea birocratului Toader, care știe că nu cu talk show-uri sperii magistratul, ci cu documentul. Deci, le-a făcut ”document”. http://www.just.ro/wp-conte…/uploads/2017/…/201703291732.pdf

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

Stiri Online TV pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

Stiri Online TV pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult