Din minunile Pasajului de la Piața Sudului: pasaj pietonal subteran în cimitir

Pasajul Piața Sudului nu mai este celebru doar pentru că este cea mai întârziată lucrare publică din București. De-acum este celebru pentru primul pasaj subteran din cimitir. Bine, poate nu chiar din cimitir, dar la mai puțin de doi metri de gardul cimitirului. Ceea ce înseamnă că cei care vor folosi pasajul, mai ales cei impresionabili, se vor afla la doi metri de rămășițele lumești ale bercenarilor înhumați chiar lângă gardul cimitirului. Doamne-ferește să cobori în pasaj noaptea!

În plus, pasajul, plantat chiar în mijlocul trotuarului, obligă miile de bercenari care circulă spre piață și metrou să se frece zilnic de gardul cimitirului, spațiul rămas fiind foarte îngust, așa cum se vede în imaginile de mai jos. Deprimant? Încă nu. Liftul pentru persoane cu dizabilități, afalt la câțiva metri mai încolo, oferă o călătorie în subteran încă și mai… horror!

 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...