Connect with us
Pub
stiri online tv stiri online tv

Ultra Scurte

Pafariștii

Pe cât este de adevărat că gravele probleme de recrutare, resurse umane și management ale unui partid (PSD) afectează buna funcționare a instituțiilor Statului, pe atât este de adevărat că aceleași probleme nu validează, prin contrast, alte partide (PNL, PMP, USR, etc) ca fiind mai competente la guvernare, și în nici un caz ca fiind reprezentative electoral, că nici nu sunt, de fapt. Că un prost care dă dovadă că-i și cretin, nu-l face pe prostul de alături mai deștept, ci rămân tot doi proști, dintre care unul este, pe deasupra, și cretin. Sau, ca să pun și personaje în parabolă: orișicât ar fi Dragnea de reprobabil, asta nu-l face pe Orban un minunat, nici pe Chichirmeni normali și nici pe Iohannis o lumină. În realitate, ”criza ” arată că Statul geme de pafariști iresponsabili. De exemplu, dacă ai fi patron de șaormărie și nu votant, nu ți-ar da inima ghes să-ți dai prăvălia pe mâna lor, că te uiți la ei și îți dai seama dintr-o privire că ăștia ți-ar umple prăvălia de tupeiști care se-mpiedică în săbiile alea, de nepoate și parașute care te fură pe bon, că te-ar ține la coadă de-nebunești, ca la final să-ți pună-n lipie niște resturi de pui și stricat și scump. Zic asta fiindcă există, undeva în subteranele gândului public, impresia că ăștia conduc țara fiindcă sunt buni la condus. Uită chestia asta. Ăștia n-ar supraviețui în privat, pe bune, nici măcar o zi.

NEPUBLICABIL – editorialul care le zice pe românește

Știri Online TV

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult