Omul lui Bashar al-Assad și soțul vicepremierului Sevil Shhaideh a ajuns consilierul lui Petre Daea la Agricultură

Vicepremeierul Sevil Shhaideh și-a angajat soțul pe funcția de consilier la Ministerul Agriculturii, spune secretarul de stat de la Agricultură, Daniel Botănoiu, la cabinetul căruia, soțul vicepremierului Sevil Shhaideh,  Akram Shhaideh, este consilier.

Akram Shhaideh este unul din motivele pentru care Iohannis respins mandatul de premier al PSD-istei Sevil Shhaideh, președintele apreciind că funcțiile guvernamentale deținute de Akram Shhaideh în guvernul dictatorului sirian Bashar al-Assad ar reprezenta un risc de securitate națională.

În acest moment, familia Shhaideh, soț și soție, are venituri integral de la Stat, atât în ciuda avertismentelor de securitate anterioare, cât și în ciuda moralei uzuale, care ar trebui să împiedice un soț să dețină funcții în guvernul în conducerea căruia se află soția sa.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...