Connect with us
Pub
Director Raiffeisen Director Raiffeisen

Ultra Scurte

Omagiul tefelismului este pe țeavă

Omagiul tefelismului este pe țeavă. Revoluția din 89, Piața Universității, Mineriadele, Târgu Mureș, sunt dosare încă deschise pentru proteste de stradă reprimate violent, cu suspecți în viață și victime în cimitir. S-au scris cărți despre ele, multe încă necitite. Protestele din Piața Victoriei, nereprimate de nimeni, cu victime doar printre telespectatorii care au murit de plictiseală, și cu rezultate discutabile în cel mai bun caz, vor intra și ele, nu ca memento, ci ca business, într-o carte cu poze și povești care va costa 90 de lei, dacă va fi susținută (a se citi: preplătită) de destui cititori de poze. Se vede că elanul civic și editorial e subțire de data acesta, fiind vorba de parale și nu de strigături, deoarece publicarea este condiționată de avansul ăla pe care vor să îl ia de  la populație, nu de la firme. Bănuiesc că n-a dat destul, ca sponsor, fiindcă văd că proiectul, deși e decorat cu negru pe galben, ca sigla băncii, tot mai vrea bani. Dați, băieți, și luați cartea, că știți cum se zice: dând ți-o vei lua.

Callimah

În imagine: coperta cărții și directorul Raiffeisen

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult