Connect with us
Pub
MoraRU MoraRU

Ultra Scurte

O să ne mai plece un intelectual :)

Radu Moraru cere zece lei ca să nu se lase de presă și să emigreze printr-un apel public de pe situl Nașul TV. ”Proiectul meu pentru 2017 va fi sa conving 2% dintre cei care ne urmaresc sa doneze 10 lei pentru NASUL TV! Daca nu voi reusi inseamna ca mi-am irosit 25 de ani din viata si cariera degeaba!” scrie Moraru. 

Cum audiența Nașul TV este de sub 0,1 puncte de rating, adică cam 10 mii de oameni, iar 2% ar fi aproximativ 200 de telespectatori, rezultă că proiectul lui pentru 2017 este să facă rost de 2000 de lei.

Ce om ambițios!

 

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

Stiri Online TV pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

Stiri Online TV pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult