Connect with us
Pub
Who Who

Life & Internet

The Who- Nu ne mai lăsăm păcăliţi

Un amic care nu-i de acord cu ce-am scris despre prezența copiilor la proteste, mă sună ca să-mi înfigă una în dialectică și zice, bă, uite că și zice, în ”Won’t Get Fooled Again” (1971): ”We’ll be fighting in the streets/ With our children at our feet”, adică, zice de mine că nu-s consecvent, o muzică ascult, altă muzică scriu. Fiind vorba de un amic, pun la inimă, iau aconto de ce zice, mă repliez și reascult piesa, deși Slavă Domnului, de când mergeam împreună cu amicul pe strada Berlin, în Music Club, să ascultăm The Who, s-a mai făcut muzică, am mai avansat și noi pe portativ, ăia de ne plăcea The Who acum suntem la Billy Talent, Sum 41, Good Charlotte, mă rog, nu toți, dar orișicum. Însă e bine că am reascultat ”Won’t Get Fooled Again”, fiindcă am descoperit că amicul nu a trecut de strofa întâi, fiindcă dacă trecea, ajungea la versurile din strofa a treia, unde Pete Townshend cântă: ”There’s nothing in the streets/ Looks any different to me/ And the slogans are replaced, by-the-bye/ And the parting on the left/ Is now parting on the right”… ”We don’t get fooled again/ Don’t get fooled again, no no, yeaaah!/ Meet the new boss/ Same as the old boss”… adică, hai să nu ne mai lăsăm păcăliți din nou, noi am fost fraieri și am pus suflet, am protestat cu copiii la picioare, dar am greșit, cine-i azi la stânga, e acum la dreapta, șeful de ieri e la fel ca șeful de azi. Adică, my point entirely. Deci, amice, mai ia The Who la mână, că la tine nu s-a prins de prima dată. La mine, zic că da, deci, susțin. 

Callimah

Advertisement Pub

Life & Internet

Zidane, comentează ”diplomatic” viitorul regulament al Ligii Campionilor

Zidane stiri online tv

STIRI ONLNE TV – „Nu ştiu ce se va întâmpla, deși se zvonesc multe”, a comentat Zidane noul regulament la Ligii Campionilor.

„Pentru echipele mici, este mult mai complicat să poată juca în Liga Campionilor. Dar eu cred că este extraordinar faptul că, totuşi joacă. Să trăiască un moment ca acesta, pentru cei care nu joacă regulat sau pentru cei care o fac o dată în viaţă, este ceva magnific. Dar acesta este doar punctul meu personal de vedere”, a adăugat Zidane, a cărui echipă, Real Madrid, ar fi favorizată de noul regulament.

Conform presei, proiectul UEFA şi al Asociaţiei europene a cluburilor (ECA) se apropie de o ligă închisă începând cu sezonul 2024, primele şase echipe din fiecare grupă de opt fiind direct calificate pentru ediţia viitoare, independent de clasamentul lor din campionat.

Mai mult

Life & Internet

Cumințenia Pământului continuă să-l bântuie pe Dacian Cioloș

cumintenia pamantului stiri online tv

Cumințenia Pământului revine în atenția publicului într-un moment neplăcut pentru Dacian Cioloș, chiar înainte de alegerile europarlamentare.

Ministerul Culturii trage și acum ponoasele nefericitei campanii inițiată de Cioloș, ”Brâncuși e-al tău”, fiindcă Statul încă nu a cumpărat încă lucrarea, iar prețul a crescut în urma bălbâielilor fostei guvernări.

În aceste zile, Ministerul Culturii desfășoară o nouă rundă de negocieri cu proprietarii lucrării.

”Am avut o discuţie şi aşteptăm o ofertă scrisă din partea proprietarilor, analizăm preţul cerut şi pe urmă vom lua o decizie. Deocamdată nu am primit nicio ofertă scrisă şi nu vreau să ne hazardăm în alte afirmaţii să facem gafe, aşa cum au făcut cei din guvernarea Cioloş, încercând să facă un subiect de campanie, de altfel ratat, în perioada respectivă”, a declarat Daniel Breaz, despre stadiul discuţiilor privind achiziţia operei ” Cuminţenia Pământului” a sculptorului Constantin Brâncuşi.

Mai mult

Life & Internet

Tot ce ți s-a spus despre cafea este greșit, iată adevărul!

stiri online tv

– Cafeaua este renumită pentru beneficiile sale, însă adevărul despre cum ajung la tine aceste beneficii nu este atât de bine cunoscut. Astfel cel mai important beneficiu al cafelei, proprietățile sale antioxidante, se pierd atunci când cafeaua prăjită este preparată mai târziu de ziua a șaptea după prăjire.

Pentru a ne bucura complet de toate beneficiile cafelei, cafeaua trebuie consumată a doua zi după prăjire, dar nu mai târziu de ziua a șaptea, spun experții în cafea și oamenii de știință.

Deși boabele crude de cafea își păstrează proprietățile pentru un timp foarte îndelungat (inclusiv din boabe verzi de cafea găsite în piramidele egiptene s-a putut prepara o cafea), o dată prăjite, boabele își păstrează calitățile nu mai mult de o săptămână.

Pentru o cafea ”ca pe vremuri”, boabele de cafea trebuie prăjite până devin brun-roșcat (nu negre), apoi trebuie lăsate o zi și consumate în maximum alte șase zile.

Acest fapt aruncă lumina corectă asupra cafelei împachetate, care oferă doar cofeină și aromă, fără conținutul de vitamine și minerale benefice. Deasemenea, cafea de la dozator nu are proprietăți deosebite.

 

Mai mult