Nu doar iarna: acum și primăvara ia Primăria pe nepregătite

Primăvara lovește din nou: vremea frumoasă a umplut parcurile de bucureșteni plimbăreți, ceea ce a constituit o adevărată surpriză pentru primăriile de sector, care, așa cum nu s-au pregătit pentru iarnă, nu s-au pregătit nici pentru primăvară.

În parcul Tineretului din Capitală, rățuștele erau tot sub acoperire, iar cișmelele, atâtea câte au mai rămas, nu au fost încă instalate.

 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...