Connect with us

Traineri & Speakeri

MIHAELA ANGHEL | Biolog medical, profesor, formator, nutriționist

Numele meu este Mihaela Anghel. Ca pregătire sunt biolog medical, profesor, consilier pentru dezvoltare personală, formator și nutriționist. 

Totul a pornit de la pasiunea mea pentru viață, pentru a ajuta oamenii și pentru găsirea de informații și instrumente de îmbunătățire a  calității vieții și de depășire a  unor situații dificile.

Eu însămi am folosit aceste informații și instrumente pentru a-mi depăși anumite probleme de sănătate sau situații mai dificile și vreau să-ți ofer și ție din experiența mea .

CREEAZĂ-ȚI GREUTATEA

În acest sens ofer consiliere pentru dezvoltare personală, nutriție și programul ”Creează-ți greutatea!

Mi-ar plăcea să-ți fiu ghid către un stil de viață mai sănătos, o stare mai bună de sănătate , mai multă energie, claritate, accesarea resurselor tale interioare,  o viață mai bună. 

Te aștept cu drag!

CONTACT: mihaela@suplușisănătos.ro

Advertisement Pub

Traineri & Speakeri

AIDA CĂLIN | Psiholog, Trainer, Life Coach | Consiliere psihologică

Aida Calin WORKSHOP ROMANIA

AIDA CĂLIN 

AIDA CĂLIN este psiholog, cu o experiență de peste 10 ani în consiliere individuală, de cuplu și de grup. AIDA este iniţiatoarea ”VENUS – Asociaţia pentru Elevarea Femeii” şi se implică direct în toate aspectele activităţii de cursuri, consilere, conferințe și workshop-uri, dintre care menţionăm workshop-urile de dezvoltare personală și spirituală: Aida Calin Psiholog
 • FEMINITATE LA SUPERLATIV
 • BĂRBATUL ŞI FEMEIA: CUM GESTIONĂM ÎN CUPLU DIFERENŢELE DINTRE FEMEIE ŞI BĂRBAT
 • ARHETIPURILE FEMININE ŞI FEMINITATEA SACRĂ
 • SEXUALITATE FEMININĂ EZOTERICĂ
 • SECRETELE ORGASMULUI FEMININ
 • CULORILE FERICIRII: TEHNICI PRACTICE PENTRU FERICIREA ÎN CUPLU 

CONTACT

Facebook/aida.calin

 
Mai mult

Traineri & Speakeri

DANA FRANTI | Instructor Yoga, Coach, Trainer | Yoga Integrală Tradițională, Yoga pre-natală

Dana Franti Workshop Romania

DANA FRANTI

DANA FRANTI este fondatoarea Centrului Ananda Yoga, o organizatie unde traditiile spirituale orientale sunt combinate cu practici moderne de dezvoltare personala, pentru a-i ajuta pe cei interesati de transformarea spirituala sa gaseasca raspunsuri la cautarile lor si sa descopere fericirea profunda si de durata, mai intai in interiorul lor si apoi in interactiunea cu ceilalti. Cu o experienta de peste 20 de ani de practica spirituala, absolventa a unui numar mare de cursuri de specialitate, calificata ca instructor yoga la Tattvaa Yogashala School din Rishikesh, India, Dana preda cursuri de yoga si terapii spirituale de aproape 5 ani. Ea face de asemenea yoga coaching pentru autocunoastere si transformare spirituala de mai mult de 10 ani.

Pentru Dana yoga este modul ei de viata, este un fundal de echilibru si armonie pe care si-a construit o viziune detasata  asupra vietii si provocarilor ei, o relatie armonioasa cu ea insasi si cu cei din jur, o cariera de succes in domeniul managementului si o stare de daruire si devotament fata de cei carora le impartaseste din cunostintele si experienta ei spirituala.

VIDEO DANA FRANTI

CURSURI

 • Cursul de yoga pentru femei
 • Yoga antistres pentru femei
 • Yoga integrala pentru femei si barbati
 • Tantra yoga pentru cupluri si persoane care nu sunt intr-o relatie

YOGA RETREATS

 • Yoga Sutras – Maestri spirituali si invataturile lor
 • Yoga Integrala – Cunoaste-te pe tine insusi si vei cunoaste intreg Universul
 • Yoga – Regenerare, reintinerire, reinnoire
 • Disciplina in Yoga – Tacerea, Interiorizarea, Meditatia, Extazul
 • Yoga Fericirii – Fericirea vine din Interior
 • Tantra Yoga – Jocul polaritatii energiilor feminine si masculine

WORKSHOPURI

 • Femininity – the key to the magic inside yourself
 • Alchimia iubirii si sexualitate sacra – in colaborare cu Calatorii initiatice

FORME DE YOGA PREDATE LA CURSURI

 • Hatha Yoga
 • Kriya Yoga
 • Karma Yoga
 • Ashtanga Yoga
 • Tantra Yoga
 • Integral Yoga
 • Pre-natal Yoga

ÎNSCRIERI & CONTACT

E-mail: contact@ananda-yoga.ro

Website: www.ananda-yoga.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Centrul.Ananda.Yoga/

TESTIMONIAL

„Dana, eşti minunantă! Îmi place personalitatea ta blândă, dar în acelaşi timp „convingătoare”. M-ai ajutat să fiu mai puternică şi mai flexibilă, efectul exerciţiilor fiind resimţit şi pe plan mental/emoţional. Eşti mai mult decât un instructor. Eşti un mentor complet. Îmbini foarte frumos yoga cu spiritualitatea. Apreciez foarte mult grija ta faţă de noi în timpul exerciţiilor. Pentru mine, este importantă răbdarea cu care te ocupi de fiecare elev în parte să facă exerciţiile corect şi să progreseze în funcţie de abilităţile proprii”. – Magda Kollo

[ngg_images source=”galleries” display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show thumbnails]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

MAI MULTE TESTIMONIALE

”Am cunoscut-o pe Dana, în urma unei postări pe Facebook referitoare la un curs de Yoga pentru femei. Am simţit că vreau să merg şi aşa ne-am întâlnit. Mi-a plăcut de când am văzut-o şi am comunicat foarte uşor. Este o femeie blândă, frumoasă şi dornică să îi ajute pe cei care vor şi au nevoie. În preajma ei, am simţit linişte şi sentimentul că am întâlnit un om bun. Cursul a fost super, a decurs uşor, într-o atmosferă de veselie permanentă. 🙂 şi-mi amintesc cu drag acele clipe petrecute împreună. Am aflat lucruri noi, despre cărţi minunate şi lucruri necesare celor care vor să evolueze din punct de vedere spiritual, al cunoaşterii de Sine. Cartea „Autobiografia unui Yoghin” am citit-o datorită Danei şi îi mulţumesc pentru asta. Citirea acestei cărţi lasă urme palpabile în conştiinţa fiecăruia. În concluzie, am reuşit să fac nişte paşi importanţi, în direcţia dorită de mine, făcând acest curs. Îl recomand din inimă, o să fiţi fericite dacă îl urmaţi. ” -Jeni Georgescu, 40 ani.

„Pe mine cursul de yoga m-a ajutat destul de mult. În primul rând am cunoscut oameni frumoşi şi luminoşi, am învăţat multe lucruri noi, pe care doar le citisem, dar nu le practicasem niciodată. Din cauza statului pe scaun prea mult (acesta îmi e serviciul) eu aveam probleme cu spatele. După primul modul de yoga, durerile nu mai erau aşa de multe. Chiar mă simţeam mult mai bine. M-am simţit enorm de bine după cele 2 ore săptămânale pe care le petreceam împreună. Plecam de la curs relaxată şi mai odihnită.” –  Melania Iordache, 39 ani.

”Referitor la cursul de yoga, pot spune că, pentru mine, a fost fantastic. Da, acest cuvânt cuprinde pe scurt toate trăirile unei femei ce a practicat acest curs, respectiv ceva misterios şi fantezist, pentru că nu am mai trăit asemenea experienţe. Experienţele privesc echilibrarea psihică, fizică şi sentimentală, un drum spre armonizarea acestora, un drum spre zâmbet şi înţelegerea lucrurilor ce păreau de neînţeles. Chemarea îţi conduce paşii spre acest curs, dar uitând de perseverenţă, poţi rătăci drumul.” – Geta Peicu, 34 ani.

”Am ajuns din întâmplare la întâlnirea pe care Dana Frantzi a organizat-o la Ceainăria Serendipity și tot atunci, pentru prima dată, am ajuns să aflu mai multe detalii despre ce înseamnă cu adevărat să practici yoga. La puțin timp, am decis că totuși nu a fost deloc o întâmplare să ajung la această întâlnire și m-am înscris cu inima deschisă. Mi-am fixat un scop căruia aveam să mă dedic, iar pe parcursul cursurilor de yoga am simțit că sufletul, corpul și mintea mea aveau să se completeze în armonie.Cu o incredibilă energie pozitivă, Dana a reușit în fiecare ședință să creeze un mediu plăcut, echilibrat, implicat, dedicat, plăcut și amuzant. O recomand cu toată încrederea!” –  Maria, 28 ani

”Cursul este extrem de interesant, util şi complet, incluzând practicarea posturilor sub forma unei meditaţii pe chakre, plus exerciţii de pranayama şi iniţiere în meditaţie, iar la sfârşit discuţie liberă pe anumite teme. Practicarea constantă a celor învăţate suprapusă pe o dorinţă personală acerbă de dezvoltare personală, spirituală şi apropiere de Divinitate, mie personal mi-au transformat radical viaţa. După o practică perseverentă, aproape zilnică, de câteva luni, au început să apară rezultatele, neaşteptate de altfel şi, astfel, descoperirea sau mai bine zis percepţia corpului energetic. Este una dintre cele mai importante evoluţii făcute în această viaţă. Chakrele au început să îşi facă simţită prezenţa rând pe rând, să se cureţe şi echilibreze, să îmi deschidă un drum spre un alt tărâm, cel al comunicării cu planul divin prin iubire. Astfel că deschiderea chakrei iubirii, anahata chakra, a fost pentru mine o revelaţie profundă, simţind o stare de iubire profundă şi necondiţionată către întreaga existenţă şi creaţie a lui Dumnezeu, iar meditaţia pe anahata îmi readuce zilnic această simţire. Transformările majore aduse în viaţa mea ar fi: o conştiinţa mai elevată, stare de iubire profundă şi necondiţionată, detaşare şi claritate mentală, rezolvarea anumitor blocaje emoţionale sau de comunicare, curăţare energetică în zonele din corp încărcate negativ, deci rezolvarea anumitor dureri fizice. Recomand practica perseverentă, respectarea principiilor din Yoga Sutra a lui Patanjali, fiecare după putinţă, precum şi practicarea atenţiei către interiorul nostru în fiecare moment al zilei, pe cât posibil: „Învaţă să fii atent, foarte atent!”  – Mihaela Domuschiev, 33 ani.

„Un curs complet, frumos structurat, armonios, cu beneficii pe toate planurile: fizic, mental şi, cel mai important, spiritual. Un curs despre Yoga ca stil de viaţă, nu sport. Mi-aş dori ca toţi cei pe care îi iubesc să îl urmeze.” –  Viorica Gheorghiţa, 26 ani

„Am participat la cursurile Danei câteva luni la rând şi m-am simţit tot mai bine din punct de vedere fizic şi psihic. După fiecare curs m-am simţit profund relaxată, reconectată la corpul meu şi în acelaşi timp mai rezistenţă la provocările fiecărei zile. Am apreciat foarte mult metoda Danei, în special pentru că acordă atenţie chakrelor implicate în posturile executate, oferă explicaţii despre efectul asanelor în timpul cursului dar şi în materialul scris şi nu se concentrează numai pe corp şi execuţie.” Veronica Drăgoi, 39 ani

Mai mult

Traineri & Speakeri

DANA IANCU | Coach, Trainer, Autor | Fitness & Nutriție

Dana Inacu Fitness Workshop Romania

DANA IANCU

DANA IANCU este trainer și coach de fitness și nutriție, campioană a României la BodyFitness, publisher al revistei de lifestyle și sănătate danaiancu.ro, cu o îndelungată, apreciată activitate în domeniul culturii fizice și al optimizării nutriționale. DANA IANCU publică revista digitală FITNESS CHAMPION MAGAZINE, o revistă de idei, sfaturi practice și soluții pentru a fi într-o ideală formă fizică, cu o atitudine mentală orientată spre echilibru și succes. În mod obișnuit, DANA IANCU își antrenează cursanții la sala WorldClass din zona Pipera din Capitală, și desfășoară programe integrate, optimizate pentru obiectivele fiecarărui cursant în parte.

DANA IANCU: ”Peste tot în lume există cercetători afiliați campionilor, cluburilor sau instituțiilor sportive, care studiază mecanismele psihologice de formare și menține a voinței, o componentă esențială a performanței. Deși oamenii obișnuiți nu urmăresc neapărat performanțe sportive în viața de zi de zi, aceste studii sunt utile atunci când vrei să-ți îmbunătățești calitatea vieții și să menții pe termen lung schimbările pozitive pe care produci în viața ta. Astfel, s-a observat că procesul de formare a voinței seamănă cu procesul de formare al unui mușchi, ca și cum voința ar fi un fel de ”mușchi mental”. Se pare că voința are nevoie de încălzire și pregătire, de antrenament constant, de ”hrană” de calitate, iar în caz de ”forțare”, obosește, ”se rupe” și apoi are nevoie de o perioadă de ”recuperare”. De aceea, nu este deloc exagerat să consideră că voința poate fi întărită ca orice mușchi. Iată, așadar, recomandări mele pentru întărirea voinței: (citește mai mult pe danaiancu.ro)

dana iancu workshop romania

DANA IANCU | Coach de fitness & nutriție

CURSURI / TRAINING:

 • Programe pentru optimizare fizică și menținere pe termen lung
 • Ambiție și nutriție
 • Găsește-ți stilul de viață sănătos

CĂRȚI:

CONTACT:

Facebook: Dana Iancu

Pagina Facebook: Facebook/danaiancufitness/

Website: danaiancu.ro

Mai mult