MIHAELA ANGHEL | Biolog medical, profesor, formator, nutriționist

Mihaela Anghel

Numele meu este Mihaela Anghel. Ca pregătire sunt biolog medical, profesor, consilier pentru dezvoltare personală, formator și nutriționist. 

Totul a pornit de la pasiunea mea pentru viață, pentru a ajuta oamenii și pentru găsirea de informații și instrumente de îmbunătățire a  calității vieții și de depășire a  unor situații dificile.

Eu însămi am folosit aceste informații și instrumente pentru a-mi depăși anumite probleme de sănătate sau situații mai dificile și vreau să-ți ofer și ție din experiența mea .

CREEAZĂ-ȚI GREUTATEA

În acest sens ofer consiliere pentru dezvoltare personală, nutriție și programul ”Creează-ți greutatea!

Mi-ar plăcea să-ți fiu ghid către un stil de viață mai sănătos, o stare mai bună de sănătate , mai multă energie, claritate, accesarea resurselor tale interioare,  o viață mai bună. 

Te aștept cu drag!

CONTACT: mihaela@suplușisănătos.ro

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...