Lovitură dură în ”afacerea manualelor”, editarea și tipărirea trec la Minister

”Editura Didactică și Pedagogică va trece în subordinea Ministerului Educației și nu vom mai face concurs între edituri. Va fi un concurs între autorii de cărți sub sigla Editurii Didactice și Pedagogice. Nu o să scoatem pe nimeni de pe piață. Toți autorii de cărți, profesori și cercetători, oameni de știință vor putea edita sub sigla Editurii Didactice și Pedagogice”, a declarat ministrul Educației.

Schimbarea radicală introdusă de guvernul Tudose vine după aproape de două decenii în care sume de bani imposibil de calculat au circulat disnpre Stat spre edituri, cu rezultate apreciate de profesori, elevi și publicul larg ca fiind dezastruos.

Este de așteptat ca schimbarea să aducă și reașăzri impotante pe piața de carte, inclusiv falimentul unor edituri care își realizau cea mai mare parte din încasări din această importantă nișă.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...