Connect with us
Pub
Clinton Clinton

Ultra Scurte

Jenant pentru Democrații americani: ce-a spus Bill Clinton în timpul primului său mandat de președinte

Presa americană afiliată Partidului Democrat și comentatorii online se întrec în aceste zile în a evidenția toxicitatea declarațiilor naționaliste ale lui Donald Trump. Dar un discurs cel puțin la fel de naționalist îi este atribuit lui Bill . La doi ani după ce a fost ales al 42-lea președinte american, într-un discurs despre starea națiunii, Bill declara:

”Americanii sunt extrem de deranjați de numărul mare de imigranți care intră în această țară. De aceea, administrația noastră a acționat agresiv pentru a securiza frontierele țării, prin angajarea unui număr record de noi grăniceri, prin deportarea unui număr dublu de infractori imigranți față de până acum, prin blocarea angajărilor ilegale, prin interzicerea ajutoarelor sociale pentru imigranți. La prezentarea bugetului, veți vedea că vom face chiar mai mult decât atât, vom grăbi procedurile de deportare a imigranților și de identificare a imigranților ilegali la locul de muncă” spunea Bill Clinton în 1995.

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult