Îndrăgostiții de munte vor petrece un weekend romantic la hotelul Carmen din Predeal

Câștigătorii concursului ”Îndrăgostit de munte”, care a avut loc în perioada 1 – 20 februarie, se vor bucura de un weekend romantic oferit de hotelul Carmen din Predeal. Concursul a fost organizat cu ajutorul partenerilor DescoperimRomania.ro și România Turistică și a avut peste 300 de persoane înscrise.

Extragerea celor doi câștigători a avut loc în 21 februarie prin programul random.org. Fiecare partener a desemnat câte o persoană câștigătoare. Voinea Cristina Ramona, participantă pe site-ul România Turistică, și Bitter Ramona-Mihaela, care s-a înscris în concurs pe DescoperimRomânia.ro, se vor bucura alături de aleșii lor de o mini vacanță romantică, plină de răsfăț în cadrul hotelului Carmen: acces la spa, mic dejun inclus și o cină romantică în cadrul restaurantului Atelier `30.

Pe paginile de social media ale celor doi organizatori ai concursului participanții au publicat fotografii cu peisajele lor preferate, pe care le-au surprins în călătoriile montane. Alături de aceste poze, oamenii care s-au înscris în concurs au descris în câteva cuvinte iubirea lor pentru munte.

Iubim muntele pentru peisajele sale unice, aerul proaspăt și revigorant și pentru sporturile frumoase de iarnă”, spune Ramona-Mihaela.

Cristina Ramona este îndrăgostită de munte pentru peisajele de care are parte indiferent de anotimp”sunt îndrăgostită de munte deoarece îmi oferă priveliști unice indiferent de anotimp, iar aerul proaspăt îmi oferă sănătate, libertate, chef de viață ”.

Prin concursul ”Îndrăgostit de munte” organizatorii au dorit să încurajeze promovarea turismului montan în România și a făcut parte din campania ”Sărbătorește iubirea pentru munte” desfășurată în incinta hotelului Carmen în luna februarie.

Extragerile și regulamentul concursului pot fi urmărite în social media, pe paginile partenerilor DescoperimRomânia.ro și România Turistică.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...