Connect with us
Pub
Petronela Petronela

Stiri Online TV | News

Indignarea Petronelei se întoarce: arma secretă a B1 în lupta sa epică cu Antena 3

”Am 36 de ani, un metru şaptejtrei, părul scurt şi nasul cîrn şi scriu continuu texte sau poeme la mine în cap” – . Așa se prezintă fosta angajată a Trustului Intact pe situl catchy.ro. Recent, televiziunea a publicat pe situl său una din scrierile Petronelei Rotar, o scrisoare deschisă pe care fosta jurnalistă de televiziune de la Intact o adresează mamei sale, o învățătoare pensionară care se uită numai la Antena 3. Acest viciu al mamei este de neacceptat pentru fiică, care dă cu verbe în mă-sa care a crescut-o, înfierând-o în scris și în public, găsind nimerit să o califice pe fosta doamnă învățătoare care i-a dat viață și nas cârn drept ”spălată pe creier”.

Televiziunea B1, cea care, deși beneficiază de managementul lui Sorin Oancea, fostul manager al Antena3, dar fără să beneficieze și de audiențele Antena3, a socotit că producția literară a Petronelei este valoroasă, așa că a preluat-o sub brandul său și a publicat-o în secțiunea ”Eveniment”, ca să o citească toată lumea.

Nu-i de mirare că Petronela a fost preluată integral și ca eveniment, fiindcă analiza dânsei este de un impecabil profesionalism, trădând nu doar un jurnalist matur, stăpân pe condeiul său, ci și unul care cere CNA să închidă Antena3, asta doar ca un început, fiindcă văpaia cu care a fost scris textul dânsei ne lasă să intuim că indignata va mai formula şi alte cereri de închidere a unor companii de presă. Desigur, cele care îi găzduiesc textele, vor fi excluse de la anihilare.

Astfel, în analiza Petronelei se pot găsi și : ”Gîdea, și Badea, și Ursu, și Chireac, și alte vedete gras plătite în mințile cărora colcăie rahatul” sau ”putem fi zeci de mii de cretini, mamă, crezi că eu sunt cretină?”. În alt fragment, Petronela se întreabă retoric ”Mamă, uită-te la mine, sunt om mare, educat, sper eu, am scris cărți, am crescut copii, am făcut 18 ani jurnalism, crezi că nu înțeleg cum funcționează lumea asta?”, pentru ca puțin mai încolo să o întrebe pe maică-sa direct și final: ”Crezi că eu și prietenii mei suntem toți idioți?”.

Petronela nu publică și răspunsul mamei sale la întrebare, bănuim că datorită faptului că urmează un serial, intitulat, probabil, ”Indignarea Petronelei se întoarce”, serial care, ne rugăm fierbinte, va fi difuzat, pe B1, drept încă o lovitură de audiență dată lui Gâdea și, în general, tuturor celor cale colcăie în topul audiențelor de televiziune.

Doamna Petronela Rotar poate fi citită aici integral: B1 TV

Advertisement Pub

Actualitatea

Rușii nu văd cu ochi buni sistemul de apărare antirachetă THAAD din România

 – Putin urmărește îndeaproape situaţia legată de planurile SUA de a desfăşura temporar în România sistemul de apărare antirachetă THAAD (Terminal High Altitude Area Defense), a declarat ministrul adjunct de externe rus Aleksandr Gruşko.

„Situaţia este urmărită îndeaproape. Un proverb rusesc spune: ‘Nimic nu este mai permanent decât ceva temporar'”, a spus el. „Există întrebări: care sunt motivele pentru implementarea ca atare a THAAD şi ce implică modernizarea instalaţiilor antirachetă în România?”, a adăugat Gruşko în marja celei de-a 27-a reuniuni a Consiliului pentru politică externă şi apărare din Rusia (SVOP), organizaţie neguvernamentală care grupează importanţi oameni politici, diplomaţi, analişti de politică etc.

„Ni s-a spus că elementele antirachetă care se desfăşoară la o bază în România sunt destinate exclusiv pentru a contracara ameninţările cu rachetă provenind din exteriorul regiunii euroatlantice şi că, potrivit caracteristicile lor fizice, ele nu sunt capabile să intercepteze armele strategice din dotarea Rusiei”, a spus în continuare diplomatul rus.

Potrivit acestuia, Moscova este interesată să ştie ce fel de lucrări vor fi efectuate la instalaţiile antirachetă din România.acestuia”,

Mai mult

Life & Internet

Zidane, comentează ”diplomatic” viitorul regulament al Ligii Campionilor

Zidane stiri online tv

STIRI ONLNE TV – „Nu ştiu ce se va întâmpla, deși se zvonesc multe”, a comentat Zidane noul regulament la Ligii Campionilor.

„Pentru echipele mici, este mult mai complicat să poată juca în Liga Campionilor. Dar eu cred că este extraordinar faptul că, totuşi joacă. Să trăiască un moment ca acesta, pentru cei care nu joacă regulat sau pentru cei care o fac o dată în viaţă, este ceva magnific. Dar acesta este doar punctul meu personal de vedere”, a adăugat Zidane, a cărui echipă, Real Madrid, ar fi favorizată de noul regulament.

Conform presei, proiectul UEFA şi al Asociaţiei europene a cluburilor (ECA) se apropie de o ligă închisă începând cu sezonul 2024, primele şase echipe din fiecare grupă de opt fiind direct calificate pentru ediţia viitoare, independent de clasamentul lor din campionat.

Mai mult

Breaking News

Procurorii se înregistrează între ei, Lazăr vrea ”măsuri manageriale”

– Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a descoperit că există  ”un impas” al  Inspecției Judiciare și că este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei. Mai mult, Lazăr vede ”măsuri manageriale” la o o problemă care dezvăluie serioase probleme în sistem, inclusiv de ordin moral. Declarația a fost făcută în contextul în care în spațiul public a apărut o înregistrare despre presupuse presiuni care ar fi fost exercitate de către procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, asupra unui procuror inspector.

„Am putea spune că, din păcate, e un impas al Inspecției Judiciare, care se află într-o situație fără precedent și care trebuie analizată de către CSM, urmând ca să se aprecieze care ar fi măsurile manageriale cele potrivite de ieșire din acest impas. Este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei”, a declarat Augustin Lazăr, joi, înainte de ședința CSM.

Mai mult