Connect with us
Pub
scanteietorul scanteietorul

Pamfletul zilei

Guvernul Dăncilă a aprobat noua uniformă pentru agenții de protecție și pază

Guvernul Dăncilă a renunțat la serviciile SPP, preferând să-și formeze propriul corp de agenți de protecție și pază, iar uniformele acestora vor fi inscripționate cu un text în limba engleză pentru a reafirma vocația europeană și globală a guvernului. Textul SECURITY de pe uniforme a fost conceput de o comisie condusă de Olguța Vasilescu și a fost avizat de ministrul educației, Valentin Popa, care a obiectat că cuvântul SECURITY conține particula CUR, ceea ce ar putea da naștere la comentarii malițioase, așa încât a modificat textul  până a ajuns în forma finală SECUTIRY (vezi foto). La observațiile unor membri ai guvernului, că SECUTIRY nu este corect englezește, Popa a replicat că forma SECUTIRY este un regionalism din zona de unde se trage el de loc, așa că așa a rămas. Că până la urmă, omul știe ce spune, că a fost un rector de universitate, nu simplă activistă, ca Olguța.

SCÂNTEIETORUL

Citește mai multe satire și pamflete în revista online SCÂNTEIETORUL

Advertisement Pub

Breaking News

Reacția ziarului Știri Online TV la caricatura jignitoare publicată de Charlie Hebdo

charlie hebdo stiri online tv

STIRI ONLINE TV – Publicația satirică Charlie Hebdo a publicat o caricatură cu caracter șovin, care o reprezintă pe Simona Halep, câștigătoarea trofeului de la Roland Garros din 2018 și numărul 1 mondial WTA, ca pe un țigancă care ține cupa îm mâini și strigă ”Fiare vechi, fiare vechi!”.stiri online tv charlie hebdo

Desenul a iritat în cel mai înalt grad publicul român, comentariile și reproșurile la adresa publicației fiind ample și, desigur, justificate. În acest spirit, ziarul nostru vă oferă două replici la caricatura publicată de Charlie Hebdo, realizate de redacția noastră prin intervenția cu text și grafică pe un desen original de Volkmann & Hill.

Vă invităm să distribuiți desenele noastre pe Faceabook și pe rețelele de socializare, pentru a da și mai multă consistență replicilor și indignării românilor.

caricatura simona halep stiri online tv

charlie hebdo stiri online tv

 

Mai mult