Giel Beelen: acesta este DJ-ul a cărui demisie a provocat incidentul cu ostatici de la radio 3FM din Olanda

Incidentul cu luare de ostatici de la radioul național olandez, 3FM din Hilversum a fost ”declanșat” de demisia celui mai popular DJ de radio olandez, Giel Beelen, în vârstă de 40 de ani.

Poliția a arestat după aproximativ o oră și jumătate pe agresorul care blocat activitatea stației radio, agresorul fiind un fan al lui  Giel Beelen. Fiind dezamăgit de plecarea DJ-ului său favorit, agresorul a luat ca ostatic o femeie într-o clădire a radio-televiziunii publice olandeze din oraşul Hilversum, în apropiere de Amsterdam. Femeia a fost curând eliberată şi acum este teafără.

DJ Giel Beelen are la activ un premiu Guiness World Record pentru cea mai lungă emisiune radio din lume, după ce transmis non-stop timp de 198 de ore. Poliția olandeză nu a dezvăluit, deocamdată, identitatea atacatorului.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...