Connect with us
Pub
Mihai Gadea Mihai Gadea

Ultra Scurte

Gâdea ar trebui să bage urgent un promo…

Gâdea ar trebui să bage urgent un : ”dacă te gândești să mergi la contramanifestația PSD, roagă un vecin să vină și să se uite la Antena 3 în locul tău, să nu scadă audiența.”

Antena 3 difuzează, periodic, tabele de audiență, pentru a-și motiva publicitarii. Totuși, difuzarea acelor auto-promo-uri a mai scăzut în frecvență, după ce România TV a luat caimacul audienței timp de câteva seri, iar unele companii și-au retras publictatea de la postul condus de Mihai Gâdea.

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult