Connect with us
Pub
Fiat Tipo Station Wagon Fiat Tipo Station Wagon

Auto Second Hand

Fiat Tipo, confort de clasă superioară, la prețuri mici

Dotări de serie complexe, în standard. Spațiu pentru tine și familia ta. Confort de clasă superioară, la prețuri mici, mici. Toate acestea reprezintă Filosofia Tipo.  a fost proiectat pentru a oferi spațiu maxim și confort, deopotrivă pentru șofer și pentru pasageri. În habitaclul său cuprinzător călătoresc relaxat cinci adulți. Elegant, spațios și confortabil. Plăcerea condusului își întâlnește forma pereche în .

Advertisement Pub

Auto Second Hand

Daewoo Leganza, 2000cmc, benzină, cutie manuală

Daewoo Leganza, 2000cmc, benzină, cutie manuală, la 170 mii de kilometri. Acest model, deși nu se mai fabrică, încă stârnește interesul celor care vor o mașină mare și ieftină, care și-a dovedit în timp fiabilitatea și mai ales fiabilitatea motorului Chevrolet de 2000 cmc.

Ultimele exemplare se mai pot găsi prin Europa, așa cum este acesta, în Brabant, Germania, pentru un preț de strigare de 2650 de Euro, în stare perfectă și cu garanție.

Această prezentare necesită JavaScript.

Mai mult

Auto Second Hand

MG ZT, 2,5cmc benzină, V6, 190CP, 90,000km

stiri online tv auto second hand

MG ZT, 2,5cmc benzină, V6, 190CP, 90,000km. Această superbă mașină, cu motor, cutie și tehnică BMW, este una din mașinile bune trecute cu vederea de cumpărătorul român, în primul rând din cauza temerii că nu se găsesc piese.

Dar acest MG ZT, scos la vânzare în Koblenz, Germania la un preț de strigare de 3000 de Euro este o adevărată piesă de colecție pentru un pasionat de mașini rare și bune.

Construit ca versiune sport a fiabilului Rover 75, acest MG ZT din 2006 nu merge chiar ca un BMW seria 5, dar cei 190 de CP oferă promisiunea unor drumuri intersante, cel puțin.

Această prezentare necesită JavaScript.

Mai mult

Auto Second Hand

Ford Mustang, seria 4 (1994-2004) 60,000km

Ford Mustang, seria 4 (1994-2004), la numai 60,000km se găsește de vânzare la un preț ”de strigare” de 4650 de Euro. Mașina se află într-o stare excelentă și vânzătorul garantează buna stare a mașinii.

Din păcate, motorul de 4000cmc face ca bijuteria de mașină să fie absolut nepractică pentru o mașină de zi-de-zi. În schimb, cei care caută o excelentă mașină de colecție, bună de scos pe șosea în doar în wekenduri sau vacanțe și de dus la festivalurile de mașini de epocă, poate găsi în acest Mustang mașina ideală.

Această prezentare necesită JavaScript.

Mai mult