„Femeile nu joacă cinstit”… şi alte observaţii şi sfaturi de viaţă de la Michael Douglas

Michael Douglas, celebrul actor, acum în vârstă de 72 de ani, a acordat un scurt interviu revistei Man’s Health, interviu din care am selectat câteva răspunsuri interesante:

Reporter: Ce ar trebui să ştie orice bărbat despre bani?

Michael Douglas: Este o replică superbă în Wall Street 2: Banii sunt o ccocotă care nu doarme niciodată. Dacă ţi-ai luat chiar şi pentru o clipă ochii de la ea, dimineaţa te trezeşti că şi-a luat zborul.

R: Despre femei?

MD: Ele nu joacă cinstit. Dar la ele asta este pur instinct de conservare, fiindcă, de-a lungul timpului, femeile nu prea au avut de ales. Mă uit la fetiţa mea de şase ani. Nu avea probleme cu hainele, acum şi le schimbă de trei ori pe zi. În plus, a devenit selectivă cu îmbrăţişările. Ştie exact cui să i le dea şi când. Au o imensă putere aceste fete, ştiu că o au şi o folosesc în interesul lor, fără ezitări.

R: Care este cea mai bună formulă pentru a impresiona o femeie?

MD: Simplu. S-o ignori.

R: Cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodată?

MD: Tatălui meu îi plăcea mult să dea sfaturi. Îmi spunea mereu: Orice ai face, dă tot ce poţi, apoi dă-o naibii.

R: Care este singura priecepere pe care trebuie să o aibă un om?

MD: Să fie capabil să sesiseze absurdul din fiecare problemă care apare. Aceasta este singura cale de a rezolva problema.

R: Când e în regulă să minţi?

MD: Absolut oricând. Minciuna, dacă nu face rău nimănui, face viaţa mai interesantă.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...