Connect with us
Pub
Michael Douglas Michael Douglas

Life & Internet

„Femeile nu joacă cinstit”… şi alte observaţii şi sfaturi de viaţă de la Michael Douglas

, celebrul actor, acum în vârstă de 72 de ani, a acordat un scurt interviu revistei Man’s Health, interviu din care am selectat câteva răspunsuri interesante:

Reporter: Ce ar trebui să ştie orice bărbat despre bani?

Michael Douglas: Este o replică superbă în Wall Street 2: Banii sunt o ccocotă care nu doarme niciodată. Dacă ţi-ai luat chiar şi pentru o clipă ochii de la ea, dimineaţa te trezeşti că şi-a luat zborul.

R: Despre femei?

MD: Ele nu joacă cinstit. Dar la ele asta este pur instinct de conservare, fiindcă, de-a lungul timpului, femeile nu prea au avut de ales. Mă uit la fetiţa mea de şase ani. Nu avea probleme cu hainele, acum şi le schimbă de trei ori pe zi. În plus, a devenit selectivă cu îmbrăţişările. Ştie exact cui să i le dea şi când. Au o imensă putere aceste fete, ştiu că o au şi o folosesc în interesul lor, fără ezitări.

R: Care este cea mai bună formulă pentru a impresiona o femeie?

MD: Simplu. S-o ignori.

R: Cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodată?

MD: Tatălui meu îi plăcea mult să dea sfaturi. Îmi spunea mereu: Orice ai face, dă tot ce poţi, apoi dă-o naibii.

R: Care este singura priecepere pe care trebuie să o aibă un om?

MD: Să fie capabil să sesiseze absurdul din fiecare problemă care apare. Aceasta este singura cale de a rezolva problema.

R: Când e în regulă să minţi?

MD: Absolut oricând. Minciuna, dacă nu face rău nimănui, face viaţa mai interesantă.

Advertisement Pub

Life & Internet

Zidane, comentează ”diplomatic” viitorul regulament al Ligii Campionilor

Zidane stiri online tv

STIRI ONLNE TV – „Nu ştiu ce se va întâmpla, deși se zvonesc multe”, a comentat Zidane noul regulament la Ligii Campionilor.

„Pentru echipele mici, este mult mai complicat să poată juca în Liga Campionilor. Dar eu cred că este extraordinar faptul că, totuşi joacă. Să trăiască un moment ca acesta, pentru cei care nu joacă regulat sau pentru cei care o fac o dată în viaţă, este ceva magnific. Dar acesta este doar punctul meu personal de vedere”, a adăugat Zidane, a cărui echipă, Real Madrid, ar fi favorizată de noul regulament.

Conform presei, proiectul UEFA şi al Asociaţiei europene a cluburilor (ECA) se apropie de o ligă închisă începând cu sezonul 2024, primele şase echipe din fiecare grupă de opt fiind direct calificate pentru ediţia viitoare, independent de clasamentul lor din campionat.

Mai mult

Life & Internet

Cumințenia Pământului continuă să-l bântuie pe Dacian Cioloș

cumintenia pamantului stiri online tv

Cumințenia Pământului revine în atenția publicului într-un moment neplăcut pentru Dacian Cioloș, chiar înainte de alegerile europarlamentare.

Ministerul Culturii trage și acum ponoasele nefericitei campanii inițiată de Cioloș, ”Brâncuși e-al tău”, fiindcă Statul încă nu a cumpărat încă lucrarea, iar prețul a crescut în urma bălbâielilor fostei guvernări.

În aceste zile, Ministerul Culturii desfășoară o nouă rundă de negocieri cu proprietarii lucrării.

”Am avut o discuţie şi aşteptăm o ofertă scrisă din partea proprietarilor, analizăm preţul cerut şi pe urmă vom lua o decizie. Deocamdată nu am primit nicio ofertă scrisă şi nu vreau să ne hazardăm în alte afirmaţii să facem gafe, aşa cum au făcut cei din guvernarea Cioloş, încercând să facă un subiect de campanie, de altfel ratat, în perioada respectivă”, a declarat Daniel Breaz, despre stadiul discuţiilor privind achiziţia operei ” Cuminţenia Pământului” a sculptorului Constantin Brâncuşi.

Mai mult

Life & Internet

Tot ce ți s-a spus despre cafea este greșit, iată adevărul!

stiri online tv

TV – Cafeaua este renumită pentru beneficiile sale, însă adevărul despre cum ajung la tine aceste beneficii nu este atât de bine cunoscut. Astfel cel mai important beneficiu al cafelei, proprietățile sale antioxidante, se pierd atunci când cafeaua prăjită este preparată mai târziu de ziua a șaptea după prăjire.

Pentru a ne bucura complet de toate beneficiile cafelei, cafeaua trebuie consumată a doua zi după prăjire, dar nu mai târziu de ziua a șaptea, spun experții în cafea și oamenii de știință.

Deși boabele crude de cafea își păstrează proprietățile pentru un timp foarte îndelungat (inclusiv din boabe verzi de cafea găsite în piramidele egiptene s-a putut prepara o cafea), o dată prăjite, boabele își păstrează calitățile nu mai mult de o săptămână.

Pentru o cafea ”ca pe vremuri”, boabele de cafea trebuie prăjite până devin brun-roșcat (nu negre), apoi trebuie lăsate o zi și consumate în maximum alte șase zile.

Acest fapt aruncă lumina corectă asupra cafelei împachetate, care oferă doar cofeină și aromă, fără conținutul de vitamine și minerale benefice. Deasemenea, cafea de la dozator nu are proprietăți deosebite.

 

Mai mult