Femeia care a găsit într-un morcov inelul pierdut în urmă cu 13 ani

Și-a pierdut inelul în timp ce plivea legumele. Au trecut 13 ani și și-a găsit inelul atunci când a scos niște morcovi pentru a-i prepara o supă soțului ei.

Doamna Daley, din Canada, în vârstă de 84 de ani acum a avut parte de o surpriză plăcută când și-a găsit prețiosul inel pierdut în grădină, în urmă cu 13 ani și consideră că a avut loc un miracol, care semnifică legătura indestructibilă dintre ea și soțul ei, domnul Daley.

Domnul Daley, deasemnea, își revenidcă o parte din miracol, deoarece, zice el, dacă nu ar fi vrut supă în acea zi, doamna Daley nu ar fi cules morcovi iar inelul ar fi rămas pierdut pentru cine știe cât timp.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...