Don Williams a decedat

Don Williams
Don Williams

Don Williams, celebrul cântăreț american de Country, a decedat la 78 de ani, în urma unui emfizem pulmonar care s-a agravat brusc, artistul decedând într-un spital din orașul amercian Mobile, Alabama.

Don Williams și început cariera de succes în anul 1971, într-o carieră care a acumulat 17 piese care au ajuns numărul unu în SUA. Melodiile sale de succes au fost preluate de artiști ca Eric Clapton și Pete Townsend, iar în 2010 Don Williams a fost inclus în Country Music Hall of Fame.

 

Iată-l pe Don Williams în 2013 interpretând una din piesele sale celebre, ”Stagecoach”:

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...