Connect with us
Pub
Dragnea Gadea Dragnea Gadea

Ultra Scurte

Din vocabularul faraonilor socialiști

(la ), se referea la noi, cetăţenii României cu denumirea „populaţia”, ca şi cum el ar fi văcarul, iar noi am fi populaţia lui de vite de pe moşia lui, şeptelul. Dar nu e singurul faraon socialist care se uită în jos la formele de viaţă cu buletin. Corlăţean şi ziceau: „am fost în cutare loc şi m-am întâlnit cu oamenii”, oamenii fiind ceilalţi, cei mici şi mulţi, care li se încurcă printre picioare şi-i jenează pe ei la mers. În mintea lor, ei se văd ca pe un fel de extraterştri antici, care scoboară printre sălbatici să le aducă miracolul focului. Punctul 8 de la Timişoara era bun. Ăştia trebuiau stârpiţi de mici. Zic.

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult