Din online venim, în online ne ducem: petiția pro-Grindeanu a trecut, oficial, în neființă

De fiecare dată când PSD vrea să se dea tare în online, iese comedie. Dar de ce insistă, dacă e clar că nu le iese? se întreabă, pe bună dreptate, cetățeanul cu inclinații socialiste care, om și el, deh, vede cum partidul său favorit a devenit o sursă inepuizabilă de idei proaste.

Explicația vine din obsesia PSD de a arăta că nu e un partid de pensionari. Din această cauză, PSD se repede cu capul înainte în online de fiecare dată când are ocazia. Și de fiecare dată iese cu capul spart.

Acum, a avenit rândul petiției online pentru susținerea guvernului Grindeanu, să și-o ia în freză, petiția pro returnând cam 7000 de susținători, adică cam 1% din ce obține Cruduța cu orice poză.

Poate a venit momentul ca PSD să înfrunte adevărul, oricât de dureros ar fi, și să înceapă să strângă semnături pe spatele taloanelor de pensie. Vor da lovitura.

 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...