Știri Online TV  este ziarul online de știri, reportaje și editoriale fondat de Călin-Liviu Georgescu în noiembrie 2015. Știri Online TV aspiră să ofere zilnic informație utilă și de divertisment de știri, pentru a oferi o experiență online semnificativă cetățeanului care gândește dincolo de partizanate politice, independent  de curentele de opinie create artificial de mass media oficiale.

Poziționându-se de partea cetățeanului, ȘtiriOnlineTv a crescut constant și rapid, devenind de la începutul anului 2018 un ziar cu o audiență importantă, de peste 500 de mii de vizualizări lunar, o creștere care a făcut din acest ziar independent o alegere interesantă pentru agențiile de publicitate și advertiseri.

Fiind un ziar creat și dezvoltat de un om de marketing și advertising, Știri Online TV poate oferi și servicii in-house servicii de creație publicitară, producție foto-video și creație de campanii publicitare, servicii care sunt oferite, de obicei, ca bonus, clienților noștri de publicitate.

Călin-Liviu Georgescu, fondatorul și directorul ziarului, este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în advertising, mass media și business brokerage de peste 25 de ani.