Connect with us
Pub

Stiri Online TV | News

De ce este nepopular Partidul Popular

Poate că ştiai, poate că nu, dar Partidul Popular European, partidul care conduce acum Uniunea Europeană, nu conduce de capul lui.  El este membru al Internaţionalei Creştin Democrate (redenumită, strategic, Internaţionala Centrist Democrată, pentru a împăca şi evreii şi turcii) şi la noi are patru subsidiare, patru executanţi zeloşi: PNL, USR, PMP şi UDMR.  De aceea, dacă ţi s-a părut vreodată că acestor partide nu prea le stă capul la ale noastre, ale românilor, ai avut dreptate: capul lor nu este aici, în România, ci este tocmai, hăt, departe, în Santiago de Chile, la sediul Internaţionalei Centrist Democrate.  Acolo, în America de Sud, capul lor, conducerea Internaţionalei Centrist Democrate (cu premierul maghiar Viktor Orban vicepreşedinte) planifică două lucruri.  Unu:  cum (şi cât) vor mai trăi românii.  Doi: cum să aducă la putere în România echipa de şoc PNLUSRUDMRPMP ca să pună în practică Punctul Unu.  Apoi, după ce conducerea Internaţionalei Centrist Democrate ne termină de planificat viitorul, îl scriu şi pe înţelesul Ralucăi Turcanu , îl traduc în româneşte, îi alocă un bugeţel (da, şi pentru Raluca Turcanu) şi trimit planul pe fax către PNLUSRUDMRPMP, pentru executare imediată.  Ai avut impresia, uneori, că Raluca Turcanu vorbeşte ca Nicuşor Dan, iar Traian Băsescu ca Hunor Kelemen?  Aşa se explică.  Cu toţii citesc de pe aceeşi foaie.  Ai avut impresia, alteori, că PNLUSRUDMRPMP n-au nici program în afară de „noi suntem dreapta, votaţi dreapta”?  Asta-i fiindcă nu le-a intrat faxul.

Georgescu

Advertisement Pub

Actualitatea

Rușii nu văd cu ochi buni sistemul de apărare antirachetă THAAD din România

STIRI ONLINE TV  – Putin urmărește îndeaproape situaţia legată de planurile SUA de a desfăşura temporar în România sistemul de apărare antirachetă THAAD (Terminal High Altitude Area Defense), a declarat ministrul adjunct de externe rus Aleksandr Gruşko.

„Situaţia este urmărită îndeaproape. Un proverb rusesc spune: ‘Nimic nu este mai permanent decât ceva temporar'”, a spus el. „Există întrebări: care sunt motivele pentru implementarea ca atare a THAAD şi ce implică modernizarea instalaţiilor antirachetă în România?”, a adăugat Gruşko în marja celei de-a 27-a reuniuni a Consiliului pentru politică externă şi apărare din Rusia (SVOP), organizaţie neguvernamentală care grupează importanţi oameni politici, diplomaţi, analişti de politică etc.

„Ni s-a spus că elementele antirachetă care se desfăşoară la o bază în România sunt destinate exclusiv pentru a contracara ameninţările cu rachetă provenind din exteriorul regiunii euroatlantice şi că, potrivit caracteristicile lor fizice, ele nu sunt capabile să intercepteze armele strategice din dotarea Rusiei”, a spus în continuare diplomatul rus.

Potrivit acestuia, Moscova este interesată să ştie ce fel de lucrări vor fi efectuate la instalaţiile antirachetă din România.acestuia”,

Mai mult

Life & Internet

Zidane, comentează ”diplomatic” viitorul regulament al Ligii Campionilor

Zidane stiri online tv

STIRI ONLNE TV – „Nu ştiu ce se va întâmpla, deși se zvonesc multe”, a comentat Zidane noul regulament la Ligii Campionilor.

„Pentru echipele mici, este mult mai complicat să poată juca în Liga Campionilor. Dar eu cred că este extraordinar faptul că, totuşi joacă. Să trăiască un moment ca acesta, pentru cei care nu joacă regulat sau pentru cei care o fac o dată în viaţă, este ceva magnific. Dar acesta este doar punctul meu personal de vedere”, a adăugat Zidane, a cărui echipă, Real Madrid, ar fi favorizată de noul regulament.

Conform presei, proiectul UEFA şi al Asociaţiei europene a cluburilor (ECA) se apropie de o ligă închisă începând cu sezonul 2024, primele şase echipe din fiecare grupă de opt fiind direct calificate pentru ediţia viitoare, independent de clasamentul lor din campionat.

Mai mult

Breaking News

Procurorii se înregistrează între ei, Lazăr vrea ”măsuri manageriale”

Stiri Online TV – Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a descoperit că există  ”un impas” al  Inspecției Judiciare și că este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei. Mai mult, Lazăr vede ”măsuri manageriale” la o o problemă care dezvăluie serioase probleme în sistem, inclusiv de ordin moral. Declarația a fost făcută în contextul în care în spațiul public a apărut o înregistrare despre presupuse presiuni care ar fi fost exercitate de către procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, asupra unui procuror inspector.

„Am putea spune că, din păcate, e un impas al Inspecției Judiciare, care se află într-o situație fără precedent și care trebuie analizată de către CSM, urmând ca să se aprecieze care ar fi măsurile manageriale cele potrivite de ieșire din acest impas. Este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei”, a declarat Augustin Lazăr, joi, înainte de ședința CSM.

Mai mult