Cui îi era dor de puţin activism à la Gorghiu?

Fostul co-preşedinte PNL, Alina Gorghiu, care s-a remarcat nu doar prin performanţele extrem de slabe ale PNL, ci mai ales prin iritantele intervenţii paukeriene în lupta politică cu inamicul tradiţional, PSD, revine, din când în când, în atenţia publicului, cu comentarii inflamante, reamintind, atât membrilor PNL, cât şi publicului larg, de ce nimeni nu regretă retragerea sa.

Cu toate aceste, ultimul său comentariu conţine un adevăr indiscutabil şi vine ca urmare a declaraţiilor neinspirate ale liderilor PSD, care au calificat manifestaţiile spontane de protest faţă de Ordonanţa Amnistiei, ca fiind o „mineriadă”.

„A ajuns Dragnea, cu Iliescu inculpat pentru crimele de la Mineriade, să vorbească despre protestele de aseară folosind termenul „mineriadă”. Alooo, voi ăștia de la PSD ar trebui sa aveți hotărâre de la instanță care să vă interzică să folosiți cuvântul ăsta, la cât rau ați făcut cu mineriadele voastre”, scrie Gorghiu pe Facebook.

Reacţia PSD a fost, în general, lamentabilă, în timpul protestelor din ţară, limitându-se la o contra-manifestaţie mediatică desfăşurată pe Antena3 şi România TV, spre dezgustul publicului larg, care, în imensa majoritate, respinge ideea unei amnistii.

 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...