Crisitan Sima a părăsit Facebook pentru că Facebook a devenit vulgar. ”Vulgarii” i-au dat LIKE la postarea de ”adio”

Fostul broker Crisitan Sima a plecat de Facebook, lăsând în urmă un mesaj prin care își manifestă dezgustul față de joasa calitate umană a celor postează pe Facebook.

”Lumea virtuală a Facebook-ului nu selectează şi nici nu promovează valori, ea amestecă valorile cu vulgul şi dă o medie. Media este însă foarte jos, pentru că vulgul e mai numeros. Majoritatea oamenilor au scris pe Facebook mult mai mult decât au scris în toţi anii de şcoală şi asta se vede în calitatea postărilor.”

Plecarea sa însă nu a deranjat ”vulgul” care i-a apreciat postarea și analiza, numeroși comentatori ai  postării ”În loc de Adio” apreciind analiza necruțătoare realizată de Sima.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...