Connect with us
Pub
Stiri Online Tv 6 Stiri Online Tv 6

Subiectul zilei

Constructorii capitalismului din cartierul Primăverii

DE FIECARE DATĂ când constructorii capitalismului românesc din Primăverii să plâng că-i urechează SUA, îmi tresare opinia și-mi vine să strig ”inacceptabil!”, dar pe urmă îmi aduc aminte că, fără SUA, la ora asta din an, fiind septembrie, scriam cu toții pancarte și bannere pentru Congresul al XXII-lea al PCR din noiembrie, iar Dragnea, Turcan, Ponta, Orban, Cioloș. Iohannis și alți activiști vioi de azi erau prin CC al PCR sau secretari de partid prin județe pe undeva. Ți-o imaginezi, de exemplu, pe Turcan, recitând poezii patriotice la TVR? I-ar veni mănușă. Udrea la Cultură? Made in heaven! Sau pe Dragnea, ca secretar de partid în Alexandria, băgând de urgență pâine la ”Pâine” și carne la ”Carne”, cu ocazia vizitei lui Nicu Ceaușescu în oraș? Clar. Așa că, până una-alta, merci SUA, că ne-au dat o binevenită discontinuitate într-o înfiorător de previzibilă continuitate. Și să învățăm, așadar, de la frații noștri din Vest (frați mai buni decât ăia din Est, corect?), nu doar că binele învinge întotdeauna, dar mai ales că binele nu se delasă, ca balcanicul, ci muncește și se ocupă ca să rămână tot bine. Zic.

Artistotel

Advertisement Pub

Breaking News

Războiul condamnatului cu penalul: Dragnea îl acuză pe Iohannis și aduce a doua valiză

dragnea

”Azi este a doua zi de luni, a doua valiză. Un localnic din Sibiu a zis că a găsit-o în curte şi a dat-o unui prieten care a dat-o altui prieten” și-a început Liviu Dragnea, a doua ”sesiune” de atacuri împotriva lui Klaus Iohannis, ca răspuns la cazul ”Teleormanleaks”.

”Aici sunt nişte stick-uri pe care o să vi le oferim. Românii au drept legitim să ştie cine este şi ce a făcut cu adevărat acest personaj. Ce vedem la acest preşedinte e fake, e fals. E doar o imagine falsă, este un personaj de carton pus în vitrină de statul paralel.”, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a mai afrimat că şeful statului ar fi fost descris, de unii dintre procurorii care l-au anchetat, drept şef de clan mafiot. ”Procurorii nu au cercetat, l-au protejat. Alte dosare au fost spălate, altele închise. Cred că o să mai urmeze să apară informaţii despre acest preşedinte care e un presedinte fals, mincinos şi care e dovedit că a comis nişte infracţiuni. Săptămâna viitoare voi veni cu a treia valiză.”, a mai spus liderul PSD.

Mai mult

Breaking News

Plagiatul lui Robert Negoiță: Academia de Poliție publică luni raportul complet

negoita

„Academia de Poliţie ‘Alexandru Ioan Cuza’ anunţă finalizarea în data de 12.11.2018 a verificării similitudinii unor pasaje sau texte din tezele de doctorat susţinute în perioada 2011 – 2017, cu texte disponibile în format electronic din mediul online. Concluziile raportului urmează a fi prezentate în cel mai scurt timp conducerii Ministerului Afacerilor Interne”, se precizează într-un comunicat transmis joi 15 noiembrie 2018.

Pe 12 octombrie 2016, Robert Negoiţă a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului General într-un dosar de plagiat, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la fals intelectual şi uz de fals.

În acelaşi dosar, procurorii au început urmărirea penală şi împotriva lui Ioan Dascălu, cel care a coordonat lucrarea de doctorat a lui Negoiţă, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual şi uz de fals.

Mai mult

Breaking News

Cristian Mihai Dide, coada de topor a macovismului, cioloșismului și userismului iese rușinos din viața publică, după un mesaj oribil pe Facebook

dide facebook

Cristian Mihai Dide, un protestatar care s-a făcut cunoscut în mișcarea #Rezist la protestele în favoare USR, a avut o reacție oribilă la știrea că o femeie jandarm din Suceava a murit în urma unui accident rutier. Femeia traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate. Copilul a suferit leziuni grave şi se află în comă la spital. La acestea, comentariul liderului #rezist a fost: One more down! Du-te după Giani” 

La scurt timp după publicarea comentariului, lista de prieteni a început să se subțieze, iar comentariile reprobatoare au umplut postarea lui Dide. Cu această reacție oribilă, liderul #rezist, care se confrunta deja cu o crescândă lipsă de credibilitate, a devenit complet nefrecventabil.

Mai mult