Connect with us
Pub
Consultari Iohannis Consultari Iohannis

Stiri Online TV | News

Iarăşi deprimant: Klaus Iohannis s-a întâlnit cu loserii

Ar fi putut să inspire Naţiunea, să salute şi să onoreze învingătorii în alegeri (chiar dacă ei nu-s afiliaţi ai Partidului Popular European) şi nu loserii (care sunt afiliaţi ai Partidului Popular European). În schimb, a risipit azi, 14 decembrie 2016, banii Statului, cheltuind o zi întreagă pe întâlniri cu perdanţii alegerilor parlamentare. Într-o sală cu un parchet de lemn preţios (merci, Cantacuzini!) care strălucea superb, la o frumoasă masă de nuc lăcuit, s-au aşezat, sărăcani şi stingheri, prost îmbrăcaţi, zâmbind ca ordonanţele la fotograful din Cişmigiu, turcani, fălcani şi micuşori, băsişti şi kelemeni, pe scurt, toţi cei cărora românii le-au refuzat, clar, elegant şi masiv, Puterea. cu acte. Iohannis a intrat, a înconjurat masa (de ce nu-i pune Protocolul scaunul pe aceeaşi parte cu uşa, este un mister), valsând ţeapăn, împăiat, mut şi mare ca Ceahlăul, cu un zâmbet de naş pe care l-a ruinat nunta, şi s-a aşezat butucănos pe scaun, ca un sas pe slănină, doar pentru a discuta banalităţi deprimante (cum altfel, la cifrele alea?), banalităţi pe care nu le cunoaşte nimeni şi nici nu ar vrea să le cunoască nimeni, atît de deprimante sunt. Astfel, refuzând să omagieze succesul şi limitându-se doar la şuete cu loserii, Iohannis şi-a dat pe faţă mentalitatea de provinical ţâfnos. Şi-o fi trimis el părinţii să trăiască în Germania, dar mai bine se ducea şi el după ei. Chiar dacă a rămas, Iohannis nu a rămas în ţară, ci la ţară, în provincia mentală pe care o stăpâneşte suveran, şi pe care se străduie din greu să o vândă (din nou) românilor ca seriozitate. Nu e aia. E doar gomă goală, explicitată gângav, ca dintr-o minte lipsită de anvergură şi idei, incapabilă să inspire pe altcineva decât pe o mână de loseri, ca în aceste consultări lipsite de orice rost. Pentru că a deprimat-o din nou, Naţiunea ar trebui să-i taie ziua asta din salariu.

Georgescu

Advertisement Pub

Actualitatea

Rușii nu văd cu ochi buni sistemul de apărare antirachetă THAAD din România

STIRI ONLINE TV  – Putin urmărește îndeaproape situaţia legată de planurile SUA de a desfăşura temporar în România sistemul de apărare antirachetă THAAD (Terminal High Altitude Area Defense), a declarat ministrul adjunct de externe rus Aleksandr Gruşko.

„Situaţia este urmărită îndeaproape. Un proverb rusesc spune: ‘Nimic nu este mai permanent decât ceva temporar'”, a spus el. „Există întrebări: care sunt motivele pentru implementarea ca atare a THAAD şi ce implică modernizarea instalaţiilor antirachetă în România?”, a adăugat Gruşko în marja celei de-a 27-a reuniuni a Consiliului pentru politică externă şi apărare din Rusia (SVOP), organizaţie neguvernamentală care grupează importanţi oameni politici, diplomaţi, analişti de politică etc.

„Ni s-a spus că elementele antirachetă care se desfăşoară la o bază în România sunt destinate exclusiv pentru a contracara ameninţările cu rachetă provenind din exteriorul regiunii euroatlantice şi că, potrivit caracteristicile lor fizice, ele nu sunt capabile să intercepteze armele strategice din dotarea Rusiei”, a spus în continuare diplomatul rus.

Potrivit acestuia, Moscova este interesată să ştie ce fel de lucrări vor fi efectuate la instalaţiile antirachetă din România.acestuia”,

Mai mult

Life & Internet

Zidane, comentează ”diplomatic” viitorul regulament al Ligii Campionilor

Zidane stiri online tv

STIRI ONLNE TV – „Nu ştiu ce se va întâmpla, deși se zvonesc multe”, a comentat Zidane noul regulament la Ligii Campionilor.

„Pentru echipele mici, este mult mai complicat să poată juca în Liga Campionilor. Dar eu cred că este extraordinar faptul că, totuşi joacă. Să trăiască un moment ca acesta, pentru cei care nu joacă regulat sau pentru cei care o fac o dată în viaţă, este ceva magnific. Dar acesta este doar punctul meu personal de vedere”, a adăugat Zidane, a cărui echipă, Real Madrid, ar fi favorizată de noul regulament.

Conform presei, proiectul UEFA şi al Asociaţiei europene a cluburilor (ECA) se apropie de o ligă închisă începând cu sezonul 2024, primele şase echipe din fiecare grupă de opt fiind direct calificate pentru ediţia viitoare, independent de clasamentul lor din campionat.

Mai mult

Breaking News

Procurorii se înregistrează între ei, Lazăr vrea ”măsuri manageriale”

Stiri Online TV – Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a descoperit că există  ”un impas” al  Inspecției Judiciare și că este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei. Mai mult, Lazăr vede ”măsuri manageriale” la o o problemă care dezvăluie serioase probleme în sistem, inclusiv de ordin moral. Declarația a fost făcută în contextul în care în spațiul public a apărut o înregistrare despre presupuse presiuni care ar fi fost exercitate de către procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, asupra unui procuror inspector.

„Am putea spune că, din păcate, e un impas al Inspecției Judiciare, care se află într-o situație fără precedent și care trebuie analizată de către CSM, urmând ca să se aprecieze care ar fi măsurile manageriale cele potrivite de ieșire din acest impas. Este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei”, a declarat Augustin Lazăr, joi, înainte de ședința CSM.

Mai mult