Connect with us
Pub
Spp1 Spp1

Ultra Scurte

Cine-a furat, Paza de la Protecție, sau Protecția de la Pază?

Cine-a furat, de la Protecție, sau Protecția de la Pază? Au dispărut 1,5 milioane de euro de la . S-a întâmplat, fie în timp ce erau cu toții ocupați cu paza paltonului lui Johannis, fie atunci când a exagerat cu zelul și a trimis tot efectivul la manifestație sub acoperire, lăsând pușculița nepăzită. S-or fi gândit, păi cine să fure, noi pe noi? Păi, da, voi. Că doar nu noi.
Noi doar am dat bani să avem niște elite și am primit, în schimb, niște hoți de buzunare care se mai și fură între ei. A mai căzut un mit. Dar cine mai ține socoteala…

Callimah

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

Stiri Online TV pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

Stiri Online TV pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult