Connect with us
Alg Elliot Broidy Jpg Alg Elliot Broidy Jpg

Stiri Online TV | News

Cine este Elliot Broidy, cel care l-a invitat pe Liviu Dragnea la ceremonia de investire a lui Trump

Elliot , cel care l-a invitat pe (”my pleasure to invite you as my guest”) este ”omul cu banii” al campaniei Trump, cel mai productiv finanțator, precum și unul din liderii (pe finanțe) al Coaliției Evreilor Republicani.

Elliot Broidy are un dosar penal din 2009 pentru că dat 1 milion USD șpagă la patru directori ai unor fonduri de pensii. În 2012 și-a recunoscut vina și a primit un fel de ”cu suspendare”, adică fapta a fost nu ca și ”infracțiune”, ci ca și ”contravenție”.

Iată și numele celor din echipa de campanie a lui Trump. Intâmplător sau nu, fiecare om de pe listă este fie membru, fie o rudă a cuiva, fie partener, fie fost sau actual colaborator al Coaliției Evreilor Republicani. Brody este al patrulea pe listă. FYI:

Michael Abboud – Communications Coordinator, Donald J. Trump for President
Paul Achleitner – Chairman, Supervisory Board, Deutsche Bank (Donald Trump’s largest lender)
Sheldon Adelson – Endorser, Donald J. Trump for President
Elliott Broidy – Vice Chairman, Trump Victory Committee
Michael Cohen – Executive Vice President and Special Counsel, The Trump Organization
Gil Dezer – President, Trump Dezer Development
Michael Dezer – Founder, Trump Dezer Development
Lewis Eisenberg – Chairman, Trump Victory Committee
Boris Epshteyn – Senior Adviser, Donald J. Trump for President
Stephen Feinberg – Member, Trump Economic Advisory Council; Donor, Trump Victory Fund
Alan Fishman – Chairman, Ladder Capital (Donald Trump’s second largest lender)
David Friedman – Co-Chairman, Israel Advisory Committee for Donald Trump
Samuel Fox – Vice Chairman, Trump Victory Committee
Alan Garten – Executive Vice President and General Counsel, The Trump Organization
Bruce Gelb – Endorser, Donald J. Trump for President
Michael Glassner – Deputy Campaign Manager and Former National Political Director, Donald J. Trump for President
Lawrence Glick – Executive Vice President of Strategic Development, The Trump Organization
Jason Greenblatt – Executive Vice President and Chief Legal Officer, The Trump Organization; Co-Chairman, Israel Advisory Committee for Donald Trump
Vincent Harris – Former Digital Strategy Manager, Donald J. Trump for President
Carl Icahn – Endorser, Donald J. Trump for President
Peter Kalikow – Donor, Trump Victory Fund
Daniel Kowalski – Deputy Policy Director, Donald J. Trump for President

Advertisement Pub

Actualitatea

Rușii nu văd cu ochi buni sistemul de apărare antirachetă THAAD din România

STIRI ONLINE TV  – Putin urmărește îndeaproape situaţia legată de planurile SUA de a desfăşura temporar în România sistemul de apărare antirachetă THAAD (Terminal High Altitude Area Defense), a declarat ministrul adjunct de externe rus Aleksandr Gruşko.

„Situaţia este urmărită îndeaproape. Un proverb rusesc spune: ‘Nimic nu este mai permanent decât ceva temporar'”, a spus el. „Există întrebări: care sunt motivele pentru implementarea ca atare a THAAD şi ce implică modernizarea instalaţiilor antirachetă în România?”, a adăugat Gruşko în marja celei de-a 27-a reuniuni a Consiliului pentru politică externă şi apărare din Rusia (SVOP), organizaţie neguvernamentală care grupează importanţi oameni politici, diplomaţi, analişti de politică etc.

„Ni s-a spus că elementele antirachetă care se desfăşoară la o bază în România sunt destinate exclusiv pentru a contracara ameninţările cu rachetă provenind din exteriorul regiunii euroatlantice şi că, potrivit caracteristicile lor fizice, ele nu sunt capabile să intercepteze armele strategice din dotarea Rusiei”, a spus în continuare diplomatul rus.

Potrivit acestuia, Moscova este interesată să ştie ce fel de lucrări vor fi efectuate la instalaţiile antirachetă din România.acestuia”,

Mai mult

Life & Internet

Zidane, comentează ”diplomatic” viitorul regulament al Ligii Campionilor

Zidane stiri online tv

STIRI ONLNE TV – „Nu ştiu ce se va întâmpla, deși se zvonesc multe”, a comentat Zidane noul regulament la Ligii Campionilor.

„Pentru echipele mici, este mult mai complicat să poată juca în Liga Campionilor. Dar eu cred că este extraordinar faptul că, totuşi joacă. Să trăiască un moment ca acesta, pentru cei care nu joacă regulat sau pentru cei care o fac o dată în viaţă, este ceva magnific. Dar acesta este doar punctul meu personal de vedere”, a adăugat Zidane, a cărui echipă, Real Madrid, ar fi favorizată de noul regulament.

Conform presei, proiectul UEFA şi al Asociaţiei europene a cluburilor (ECA) se apropie de o ligă închisă începând cu sezonul 2024, primele şase echipe din fiecare grupă de opt fiind direct calificate pentru ediţia viitoare, independent de clasamentul lor din campionat.

Mai mult

Breaking News

Procurorii se înregistrează între ei, Lazăr vrea ”măsuri manageriale”

Stiri Online TV – Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a descoperit că există  ”un impas” al  Inspecției Judiciare și că este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei. Mai mult, Lazăr vede ”măsuri manageriale” la o o problemă care dezvăluie serioase probleme în sistem, inclusiv de ordin moral. Declarația a fost făcută în contextul în care în spațiul public a apărut o înregistrare despre presupuse presiuni care ar fi fost exercitate de către procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, asupra unui procuror inspector.

„Am putea spune că, din păcate, e un impas al Inspecției Judiciare, care se află într-o situație fără precedent și care trebuie analizată de către CSM, urmând ca să se aprecieze care ar fi măsurile manageriale cele potrivite de ieșire din acest impas. Este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei”, a declarat Augustin Lazăr, joi, înainte de ședința CSM.

Mai mult