Connect with us
Pub
JOHANNIS 2 JOHANNIS 2

Ultra Scurte

Cică Ponta e disident…

CICĂ E DISIDENT și dă din casă, dar văd că-l stimează pe Dragnea tot cu numele mic: ”Liviu minte, Liviu face, Liviu drace”. E semn că, or Dragnea încă nu i-a retras prietenia lui , or i-a retras-o, iar trece printr-o pasă de imaturitate emoțională și refuză evidența, ca liceenii la întâlnirea de 30 de ani, oameni în toată firea și cu părul alb, dar ei își vorbesc tot ca pe vremuri, cu Mache, Rache și Puțache. Zic psihologii că e sănătos să-ți cauți ”copilul din tine”. Se pare că l-a găsit p-ăla micu’ și-au rămas împreună să se joace.

Artistotel

TV

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

TV pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

TV pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult