Connect with us
Pub
Adamescu Adamescu

Stiri Online TV | News

Cenzură la cimitir: ”Prostănacul penal Alexander Adamescu a transmis ieri, de la Londra, o listă”

Mai mulți colaboratori ai ziarului România Liberă nu au fost incluși pe lista persoanelor admise la înmormântarea mogulului Dan . Printre ei se numără și jurnaliștii și .

”Nici nu mă grăbeam să merg-i-am aprins o lumânare, le-am aprins eu şi Ceauşeştilor!” a scris jurnalista Roxana Iordache pe pagina sa de Facebook.

Romulus Cristea a comentat pe larg: ”Dacă există persoane care merg la înmormântarea lui Dan Adamescu am rugămintea să ne contacteze. Dau și eu un leu pentru lumânări și coroane (așa îi plăcea răposatului să spună: ”aduceți și voi un leu de acasă, ca să văd că vă preocupați de ziar și să pot plăti salariile”). Fac acest apel deoarece prostănacul penal Alexander Adamescu a transmis ieri, de la Londra, o listă la Biserica Evanghelică cu persoane cărora să nu li se permită accesul la înmormântare. Eu și Roxana Iordache am primit interzis, așa mi-au comunicat aseară cei de la cimitirul evanghelic. Erau și ei stânjeniți și mi-au transmis că așa ceva ei nu au mai pomenit.”

Anterior, nora lui Dan Adamescu (soția lui Alexander Constantinescu) acordase un extins interviu telefonic unei televiziuni, acuzând jurnaliștii de la România Liberă că sunt singurii vinovați de proasta reputație a lui Dan Adamescu.

Dan Adamescu a decedat în pușcărie pe 24 ianuarie 2017, în timp ce executa o pedeapsă de 4 ani pentru insolvență frauduloasă.

Advertisement Pub

Actualitatea

Rușii nu văd cu ochi buni sistemul de apărare antirachetă THAAD din România

STIRI ONLINE  – Putin urmărește îndeaproape situaţia legată de planurile SUA de a desfăşura temporar în România sistemul de apărare antirachetă THAAD (Terminal High Altitude Area Defense), a declarat ministrul adjunct de externe rus Aleksandr Gruşko.

„Situaţia este urmărită îndeaproape. Un proverb rusesc spune: ‘Nimic nu este mai permanent decât ceva temporar'”, a spus el. „Există întrebări: care sunt motivele pentru implementarea ca atare a THAAD şi ce implică modernizarea instalaţiilor antirachetă în România?”, a adăugat Gruşko în marja celei de-a 27-a reuniuni a Consiliului pentru politică externă şi apărare din Rusia (SVOP), organizaţie neguvernamentală care grupează importanţi oameni politici, diplomaţi, analişti de politică etc.

„Ni s-a spus că elementele antirachetă care se desfăşoară la o bază în România sunt destinate exclusiv pentru a contracara ameninţările cu rachetă provenind din exteriorul regiunii euroatlantice şi că, potrivit caracteristicile lor fizice, ele nu sunt capabile să intercepteze armele strategice din dotarea Rusiei”, a spus în continuare diplomatul rus.

Potrivit acestuia, Moscova este interesată să ştie ce fel de lucrări vor fi efectuate la instalaţiile antirachetă din România.acestuia”,

Mai mult

Life & Internet

Zidane, comentează ”diplomatic” viitorul regulament al Ligii Campionilor

Zidane stiri online tv

STIRI ONLNE TV – „Nu ştiu ce se va întâmpla, deși se zvonesc multe”, a comentat Zidane noul regulament la Ligii Campionilor.

„Pentru echipele mici, este mult mai complicat să poată juca în Liga Campionilor. Dar eu cred că este extraordinar faptul că, totuşi joacă. Să trăiască un moment ca acesta, pentru cei care nu joacă regulat sau pentru cei care o fac o dată în viaţă, este ceva magnific. Dar acesta este doar punctul meu personal de vedere”, a adăugat Zidane, a cărui echipă, Real Madrid, ar fi favorizată de noul regulament.

Conform presei, proiectul UEFA şi al Asociaţiei europene a cluburilor (ECA) se apropie de o ligă închisă începând cu sezonul 2024, primele şase echipe din fiecare grupă de opt fiind direct calificate pentru ediţia viitoare, independent de clasamentul lor din campionat.

Mai mult

Breaking News

Procurorii se înregistrează între ei, Lazăr vrea ”măsuri manageriale”

Stiri Online – Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a descoperit că există  ”un impas” al  Inspecției Judiciare și că este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei. Mai mult, Lazăr vede ”măsuri manageriale” la o o problemă care dezvăluie serioase probleme în sistem, inclusiv de ordin moral. Declarația a fost făcută în contextul în care în spațiul public a apărut o înregistrare despre presupuse presiuni care ar fi fost exercitate de către procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, asupra unui procuror inspector.

„Am putea spune că, din păcate, e un impas al Inspecției Judiciare, care se află într-o situație fără precedent și care trebuie analizată de către CSM, urmând ca să se aprecieze care ar fi măsurile manageriale cele potrivite de ieșire din acest impas. Este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei”, a declarat Augustin Lazăr, joi, înainte de ședința CSM.

Mai mult