Connect with us
Pub
Gusa Gusa

Marketing si Mass Media

Cel mai haios la Realitatea TV este atunci când…

Cel mai haios la Realitatea este atunci când Rareș anunță un super invitat special, un adânc analist și un erudit raisonneur, iar când ăla apare, într-un sfârșit, na fleac: e Gușă. Adică Gușă, patronul (cum ar veni) postului, nu zace alăturea în birou și mănâncă niște parizer de televiziune cu muștar de faliment, ci este undeva, departe, în biblioteca Congresului, cufundat în ocultele Dâmboviței, ca Iorga în istorie, iar la ușă zgârie bietul Rareș, care miaună după un grăunte de înțelepciune, drept pentru care, Gușă, care se lasă greu, dar și când se lasă, se ridică agale, ca Jedi Yoda dintre pânzele de păiangi și admite, poftim, hai, o concesie, ca să înnobileze seara arătându-se lumii pe sine însuși în persoană aievea. Apoi când apare, e ca PIF, are-n bulă doar glop-glop-bomf, atât, că Gușă recită un fel de citate celebre din platitudinile lui Cristoiu, dar plasate într-o retorică așa, mai instituțională, ca un Cristian Diaconescu surprins între două doze de Dulcolax, minus figura din sprâncene a lui CTP, care lui Gușă Yoda nu-i iese, că el n-are față de ceferist ilegalist fan tenis, ca ăla. Știu asta, fiindcă la mine în grilă RealitateaTV este chiar înainte de Nașul TV, unde mai dau să mă râd și, uneori, când mă lasă entuziasmul înainte de ultima apăsare, pic acolo, na.

TeleCommando

Advertisement Pub

Marketing si Mass Media

Agenția de publicitate Baker Miller Advertising vine în ajutorul micilor întreprinzători

– În premieră în România, o agenție de publictate vine în sprijinul micilor întreprinzători oferindu-le posibilitatea de a-și crea identitatea de marcă (siglă, fronton magazin, documente cu antet) la standarde internaționale, toate oferite la prețuri extrem de mici.

Agenția Baker Miller Advertising dorește astfel să contribuie atât la o mai bună imagine pentru aceste firme mici, care în mod normal nu au bugete de publicitate pentru a angaja servicii profesionale de design, dar și pentru aspectul general al străzilor unde mici întreprinzători își deschid magazine.

FIRST BRAND
Creație de mărci și identitate grafică pentru micile afaceri noi

FIRST BRAND este un serviciu de creație de sigle (logo) și identitate grafică pentru micile firme nou înființate care nu dețin nici un buget și nici nu au acces la serviciile unei agenții profesionale de publicitate și branding.

Baker Miller Advertising vine în întâmpinarea acestora oferindu-le acces la servicii de creație de brand profesionale la prețuri extrem de mici, astfel încât noile firme să poată ”ieși în piață” cu o imagine la cele mai înalte standarde internaționale la un cost foarte mic.

Servicul FIRST BRAND este în mod special util firmelor de comerț și alimentație publică de cartier, cum ar fi buticuri, fast-fooduri, mici magazine și chioșcuri, pentru care Baker Miller Advertising realizează designul siglei și al frontonului magazinului.

În plus, Baker Miller Advertising oferă acest serviciu într-un timp foarte scurt, de 24 de ore, asigurând și interfața cu firma de producție pentru transferul documentelor de grafică.

Nu numai micile magazine beneficiază de serviciile FIRST BRAND. De exemplu, și micile firme de contabilitate sau de alte servicii ne pot contacta pentru realizarea siglei și identității grafice la un cost foarte mic.

Pentru a acesa serviciul FIRST BRAND sau pentru mai multe detalii, contactați-ne la:

Telefon: (+40)755.903.903
E-mail: bakermilleradvertising@gmail.com

Mai mult

Marketing si Mass Media

Radio Reforma la Știri Online TV – cea mai bună selecție de muzică, 20 de ore AUDIO

radio reforma

Radio Reforma este rubrica ziarului pentru ascultat și share-uit muzică bună. Cele mai bune selecții de muzică din toate genurile și recomandările redacției. Muzică pentru dans, pentru ascultat la birou, pentru terasă, pentru alergat și muzică românească interbelică.

RADIO REFORMA BEST OF – 20 de ore PLAYLIST AUDIO

Mai mult

Actualitatea

Publicitate în ziarul Știri Online TV

brands

StiriOnline. vă oferă spaţii publicitare adaptabile tipului de reclamă pe care îl utilizaţi în online, în toate formatele uzuale, de la bannere statice și până la reclame pop-up, pagini interstițiale, inserții video în conținut sau doar în anumite secțiuni ale ziarului.

Pentru campanii de publictate oferim gratuit advertoriale și prezentări de produse.

Plasarea de reclamă în StiriOnline.TV se realizează în sistemul Pay & Go, în campanii de minim 30 de zile.

Dacă nu aveţi machete publicitare pregătite pentru online, StiriOnline.TV vă oferă ca bonus creaţie şi producţie de bannere şi machete publicitare, precum şi articole şi advertoriale.

Preţurile sunt negociabile, în funcţie de dimensiunea machetelor, durata campaniei, şamd.

Mai mult