Connect with us
Pub
Referendum Referendum

Ultra Scurte

Ce incitant este să știi că-n acest moment, prin niște firme de PR, fundații și …

Ce incitant, să știi că-n acest , prin niște firme de PR, și agenții de publicitate, e foială în jurul printerului, se trag la xerox atreiuri pentru manifestația de duminică, aia cinstită și pe față, care nu mai e pentru idealuri vax, ci direct pentru Johannis Fuhrer, adică hai referendum, alt guvern, jos bugetul comunist, mă rog, d-alea spontane. În The Edge, Anthony Hopkins îi zice lui Alec Baldwin: nu compătimi pe unul care are avion personal. Aș extinde sfatul către băieții de pe lângă xeroxuri: dragi hamali de slogane, nu vă faceți de căcat în public pentru unul care și-a făcut șase case din meditații la fizică, de parcă l-a meditat pe Stephen Hawking. Evident, nici pentru inginerul Dragnea, care s-a îmbogățit, tot așa, cinstit, practicând ingineria, una sau mai multe. Mai bine trageți la xerox niște copaci din Retezat, să aveți la ierbar pentru când vă taie ăștia gazul de la flama civismului și descoperiți că tot ce v-a rămas este ce nu mai este. Scuze că mă bag unde n-am treabă, dar mi-am adus aminte de asta când l-am văzut la Metro pe un cunoscut cetățean-hard-core golind raftul de atreiuri. În valoare de vreo doi copaci frumoși, în total.

Callimah

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult