Connect with us
Pub
Stancu 1 Stancu 1

Marketing si Mass Media

Când Oana Stancu este bafta lui Ghiță

La , jurnalista măritată Zamfir, în emisiunea-stindard a stației, Sinteza Zilei zice ironic: ”… iată că nu se mai știe nimic despre Ghiță”.
Asta mi-a amintit de armată, când zicea sergentul ”o țigară la mine fuge” iar soldatul răspundea prompt ”patinează și n-ajunge”. Așa și cu ironia Oanei Stancu măritată Zamfir, ironia patinează și n-ajunge, ba chiar aș zice că patinează, face o piruetă, și i se întoarce duduii ca s-o pleznească peste bucile obrajilor, fiindcă, dacă ”despre Ghiță nu se mai știe nimic”, asta este și din cauză că jurnaliști ca Oana Stancu măritată Zamfir nu se ocupă să afle ce este de știut. Că, sincer acum, noi, telespectatorii, de unde să aflăm despre Ghiță, dacă nu de la știri (în afară de situația în care dăm nas în nas cu Ghiță prin vreo cârciumă de pe Croazetă)?. D-aia zic că Oana Stancu măritată Zamfir este unul dintre reprezentanții unei noi forme de jurnalism de televiziune, unde jurnaliștii nu mai investighează, află și ne spun, ca pe vremuri, ci doar se adună prin studiouri, stau ciuciți, crăciți sau cocoțați pe diverse scăunele și își dau cu părerea despre ce s-ar putea afla dacă s-ar ocupa cineva să afle. E ceva între gang-bang cu știri și blogging în grup. Sincer, n-ai cum să afli ceva, orice, din asta. Bafta lu’ Ghiță 🙂

Achilles

Advertisement Pub

Marketing si Mass Media

Agenția de publicitate Baker Miller Advertising vine în ajutorul micilor întreprinzători

STIRI ONLINE TV – În premieră în România, o agenție de publictate vine în sprijinul micilor întreprinzători oferindu-le posibilitatea de a-și crea identitatea de marcă (siglă, fronton magazin, documente cu antet) la standarde internaționale, toate oferite la prețuri extrem de mici.

Agenția Baker Miller Advertising dorește astfel să contribuie atât la o mai bună imagine pentru aceste firme mici, care în mod normal nu au bugete de publicitate pentru a angaja servicii profesionale de design, dar și pentru aspectul general al străzilor unde mici întreprinzători își deschid magazine.

FIRST BRAND
Creație de mărci și identitate grafică pentru micile afaceri noi

FIRST BRAND este un serviciu de creație de sigle (logo) și identitate grafică pentru micile firme nou înființate care nu dețin nici un buget și nici nu au acces la serviciile unei agenții profesionale de publicitate și branding.

Baker Miller Advertising vine în întâmpinarea acestora oferindu-le acces la servicii de creație de brand profesionale la prețuri extrem de mici, astfel încât noile firme să poată ”ieși în piață” cu o imagine la cele mai înalte standarde internaționale la un cost foarte mic.

Servicul FIRST BRAND este în mod special util firmelor de comerț și alimentație publică de cartier, cum ar fi buticuri, fast-fooduri, mici magazine și chioșcuri, pentru care Baker Miller Advertising realizează designul siglei și al frontonului magazinului.

În plus, Baker Miller Advertising oferă acest serviciu într-un timp foarte scurt, de 24 de ore, asigurând și interfața cu firma de producție pentru transferul documentelor de grafică.

Nu numai micile magazine beneficiază de serviciile FIRST BRAND. De exemplu, și micile firme de contabilitate sau de alte servicii ne pot contacta pentru realizarea siglei și identității grafice la un cost foarte mic.

Pentru a acesa serviciul FIRST BRAND sau pentru mai multe detalii, contactați-ne la:

Telefon: (+40)755.903.903
E-mail: bakermilleradvertising@gmail.com

Mai mult

Marketing si Mass Media

Radio Reforma la Știri Online TV – cea mai bună selecție de muzică, 20 de ore AUDIO

radio reforma

Radio Reforma este rubrica ziarului Stiri Online TV pentru ascultat și share-uit muzică bună. Cele mai bune selecții de muzică din toate genurile și recomandările redacției. Muzică pentru dans, pentru ascultat la birou, pentru terasă, pentru alergat și muzică românească interbelică.

RADIO REFORMA BEST OF – 20 de ore PLAYLIST AUDIO

Mai mult

Actualitatea

Publicitate în ziarul Știri Online TV

brands

StiriOnline.TV vă oferă spaţii publicitare adaptabile tipului de reclamă pe care îl utilizaţi în online, în toate formatele uzuale, de la bannere statice și până la reclame pop-up, pagini interstițiale, inserții video în conținut sau doar în anumite secțiuni ale ziarului.

Pentru campanii de publictate oferim gratuit advertoriale și prezentări de produse.

Plasarea de reclamă în StiriOnline.TV se realizează în sistemul Pay & Go, în campanii de minim 30 de zile.

Dacă nu aveţi machete publicitare pregătite pentru online, StiriOnline.TV vă oferă ca bonus creaţie şi producţie de bannere şi machete publicitare, precum şi articole şi advertoriale.

Preţurile sunt negociabile, în funcţie de dimensiunea machetelor, durata campaniei, şamd.

Mai mult