Publicitate

Jeep

Angajamentul Democratic Național | Orientare și filosofie politică

Angajamentul Democratic National

Angajamentul Democratic Național este un partid de doctrină politică libertariană, un partid pragmatic, modern, care urmărește reducerea organizației de Stat la funcțiile sale de bază, aceea de apărare a teritoriului național și a națiunii, de apărare a ordinii publice și, în final, de susținerea unui sistem de justiție puternic, care apără drepturile, libertatea și proprietatea cetățenilor.

  1. Taxarea minimală și eliberarea cetățeanului întreprinzător de birocrație și politicianism sunt elementele cheie ale doctrinei noastre. Norme și standarde administrative minimale, necesare pentru a ghida investițiile și inițiativa privată către realizarea interesului și progresului național, sunt singurele intervenții ale Statului în dezvoltarea societății.
  2. Noi vedem cetățeanul orientat spre acumularea de capital și investirea capitalului în afaceri profitabile ca fiind motorul dezvoltării societății, astfel încât eliberarea acestui cetățean de constrângeri și limitări este singura cale pentru dezvoltare rapidă și progres, într-un climat general de ordine, legalitate și responsabilitate.
  3. Degrevarea Statului de costurile birocratice și externalizarea costurilor bugetare pentru dezvoltarea infrastructurii către investitorii privați și independenți, permit dezvoltarea și susținerea unor politici sociale de o anvergură fără precedent, cu beneficii imediate în natalitate, educație și cultură, în redresarea tonusului și a solidarității societății românești, în general.
  4. În viziunea noastră, munca trebuie să aibă ca scop acumularea de capital, pentru ca cel care muncește să poată evolua rapid de la situația de angajat la cea de capitalist-investitor.
  5. Noi vedem contribuția cetățeanului prin taxe ca fiind importantă, însă cea mai nesemnificativă în ponderea tuturor contribuțiilor unui cetățean la dezvoltarea societății. În schimb, investiția în afaceri este cea mai valoroasă, fiindcă investiția creează noi locuri de muncă și permite capitalistului să se exprime complet prin munca sa, inovând și provocând societatea să evolueze la rândul ei.
  6. Creșterea averii personale a cetățeanului, a valorii proprietăților sale și, în general, a capitalului său, îl transformă pe cetățean, dintr-un cetățean pasiv, într-un cetățean implicat direct, nemijlocit, în modelarea și dezvoltarea societății.
  7. Prin politicile noastre, urmărim să-i creăm cetățeanului cadrul de siguranță și încredere prin care să-și urmărească nestânjenit șansele și oportunitățile de prosperitate, astfel încât dorim să creăm un Stat care veghează și intervine numai atunci când siguranța cetățenilor este în pericol sau ordinea publică și drepturile cetățenești sunt încălcate.
  8. În viziunea noastră, Statul este dator să pună cetățeanul în fața celor mai bune opțiuni și oportunități posibile pentru ca cetățeanul să se educe, să prospere și să evolueze ca persoană. Dar este responsabilitatea cetățeanului dacă accesează sau nu aceste opțiuni și oportunități.
  9. În viziunea noastră, statul trebuie ”să fie acolo” atunci când cetățeanul are nevoie de ajutor, dar statul nu-i poate dicta cetățeanului ce să facă, așa cum nu poate să-și asume răspunderea despre felul cum cetățeanul înțelege și dorește să-și trăiască viața în societate, întrucât, dacă ar face acest lucru, ar încălca libertatea individuală a cetățeanului și l-ar priva de onoarea responsabilității de sine.
  10. Angajamentul Democratic Național va fi primul partid politic care promovează principiile libertariene în societatea românească, din convingerea că aceste principii se potrivesc cel mai bine, atât momentului istoric pe care îl străbatem ca stat și ca națiune, cât și specificului românesc, tipologiei românului.
Te invităm să urmărești și să aprofundezi ideologia noastră și programele noastre de restructurare rapidă a Statului român și a unității și demnității naționale. Iar dacă îți regăsești ideile în principiile și planurile noastre de acțiune, te invităm să ne ajuți în promovarea și propagarea lor, distribuind materialele noastre informative, așa cum este acesta.
Îți mulțumim că ți-ai alocat timp și atenție ca să citești acest document,
Călin-Liviu Georgescu & Echipa de comunicare a inițiativei politice pentru înființarea Partidului ”Angajamentul Democratic Național”

Citește în ȘtiriOnline.TV