Alpine 110: Renault pregăteşte renaşterea unei superbe legende a culturii auto VIDEO

Renault pregăteşte renaşterea unuia dintre cele mai frumoase automobile din istoria maşinilor sport, senzaţionalul Alpine 110, iar evenimentul va avea loc la mijlocul acestui an. Noul Alpine este gândit pentru a concura direct cu Porsche, beneficiind de ingineria diviziei sport  a concernului francez.

Clasicul Alpine A 110, produs între 1961 şi 1977

Noul Alpine va intra la un preţ de bază cu 5-10 mii de euro mai ieftin decât cel mai ieftin Porsche, dar va oferi performanţe identice cu Porsche, acceleraţia de la 0 la 100 kmh fiind în jurul valorii de 4 secunde.

Fanii sportului auto vor descoperi asemănarea grilei frontale cu clasicul şi superbul Alpine A110, produs de Renault între 1961 şi 1977. Întreaga postură a maşinii aminteşte de modelul clasic, mai puţin spetele, care seamănă destul de mult cu Audi A7 Sportback.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...