Connect with us
Pub
MONEY STIRI ONLINE TV MONEY STIRI ONLINE TV

Film

Aleargă pe bani! Playlist pentru jogging și sală: Piesa ”MONEY (That’s What I Want) în 20 de interpretări diferite – 60 minute muzică de top!

Una din cele mai populare melodii ale tuturor timpurilor, piesa din 1959 al alui Barret Strong ” (That’s What I Want), a fost preluată și cântată, de-a lungul timpului, de cei mai mari artiști și trupe, printre care Led Zeppelin, The Beatles, Iggy Pop, John Lee Hooker și mulți alții.

Știri Online TV a adunat cele mai bune douăzeci (!) de interpretări într-un unic, perfect pentru alergare sau antrenament la sală și nu numai.

Playlist-ul, intitulat ”Think Money To Make Money”, este inspirațional și motivațional, fiind dovedit că atrage banii. Funcționează și la tine?

 

Lista interpreților (în ordinea din playlist): The Storys, Jerry Lee Lewis, Boyz II Men, Led Zeppelin, Stevie Wonder, Cheap Trick, John Lennon, Etta James, The Babys, Buddy Guy, The Beatles, Max Montana, Barret Strong, The Rolling Stones, Iggy Pop, John Lee Hooker, Josie and the Pussycats, The Kingsmen, The Sonics, The Storys

Poți descarca acest playlist pentru smartphone sau player în format MP3 folosind: https://www.onlinevideoconverter.com/video-converter

PLAYLIST pentru și sală THINK MONEY TO MAKE MONEY

Advertisement Pub

Film

Avengers Engame 2019 – Trailer

Avenger Endgame Stiri Online Tv

Avengers Engame – Trailer 

Avengers Engame: RegiaAnthony Russo, Joe Russo
Cu Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans
Gen film Acţiune Aventuri Fantastic SF
Durata 182 minute
Premiera in Romania
26.04.2019

Mai mult

Film

A Star Is Born (2018)

A Star Is Born (2018)

Regia: Bradley Cooper / Cu: Lady Gaga, Bradley Cooper
Gen film: Dramă, Muzical, Romantic, Dragoste
Durata: 135 minute
Premiera in Romania
19.10.2018

Mai mult

Film

House of Cards, seria a șasea- și ultima: data premierei, în sfârșit anunțată!

stiri online tv house of cards

– Ultimul sezon din serialul de mare succes House of Cards va avea opt episoade, iar actrița Robin Wright – câştigătoarea Globului de Aur şi nominalizată la premiile Emmy – se întoarce în calitate de preşedinte al Statelor Unite. Kevin Spacey va lipsi din distribuție, deși este de așteptat ca el să apară în câteva scene la începutul primului episod, pentru a asigura continuitatea scenariului.

Premiera House of Cards va avea loc pe 2 Noiembrie 2018.

House of Cards a fost nominalizat la şase premii Globul de Aur şi a câştigat două dintre ele, a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild şi a câştigat două premii, un premiu AFI, patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câştigat, două nominalizări la BAFTA, patru nominalizări la premiile Producers Guild, două nominalizări la premiile Directors Guild şi un premiu Peabody, pe lângă multe alte distincţii care au făcut ca House of Cards să fie cel mai premiat serial din istoria televiziunii americane.

Mai mult